Delovanje:
Parfemska voda Tom Ford Grey Vetiver je simfonija prefinjenih aroma, pažljivo odabranih da stvori auru sofisticiranosti i veličine. Od zanosnog naleta citrusnog bergamota do zadivljujuće privlačnosti začinjenog ružičastog bibera, svaki sastojak je vešto pomešan do savršenstva. U srcu ovog olfaktornog remek-dela leži esencija vetivera i žalfije, koji se prepliću u plesu elegancije i senzualnosti. Ovi luksuzni sastojci odišu ekskluzivnošću, podižući vaše prisustvo neospornim šarmom i magnetizmom. Dok se miris graciozno spušta na vašu kožu, razvija se harmonična fuzija ambera i hrastove mahovine, ostavljajući za sobom trag dekadencije i privlačnosti. Uronite u opojni zagrljaj ovog bogatog i sofisticiranog mirisa, dizajniranog da izazove osećaj prestiža i bezvremenske privlačnosti.

 

"Grey Vetiver hvata suštinu harizmatične i provokativne muškosti. Vetiver mi odmah dočarava klasičnog muškarca, nekoga ko ima samouveren, prefinjen i pomalo tradicionalan osećaj šta znači biti muškarac, ali i eleganciju koja se ogleda u Tom Ford stilu. Grey Vetiver je jedna od mojih omiljenih mirisnih nota, jer je vanvremenska, utemeljena i ima ogroman karakter", kaže Tom Ford.

 

Tom Ford Grey Vetiver je kreiran oko najautentičnije dostupne note vetivera i pomera je iz pozadine, tradicionalnog postavljanja sastojka u mnogim mirisima, do prepoznatljivog položaja od gornje note do dugotrajnog sušenja. Prvobitno je kreiran 2009. godine.

 

Prepustite se sjaju Tom Ford Grey Vetiver parfemske vode, mirisa koji prevazilazi granice i obavija vas svetom čistog luksuza. Uronite u suštinu prefinjenosti i uživajte u zadivljujućoj auri parfemske vode. Neka ovaj miris postane vaš lični izraz ekstravagancije i sofisticiranosti. Tom Ford Grey Vetiver je smešten u čistoj, minimalističkoj bočici sa mat srebrnim akcentima.

 

Tom Ford, bivši kreativni direktor kuća Gucci i YSL Yves Saint Laurent, pokrenuo je sopstveni luksuzni brend 2005. godine, a glavna prodavnica brenda otvorena je na Medison aveniji 2007. godine ženstvenog glamura i besprekornog muškog stila, gde istovremeno naglašava individualnost. Kao primer globalnog priznanja i velikog broja nagrada za dizajn koje je gospodin Ford dobio, brend Tom Ford je autentičan luksuzni brend kreiran za 21. vek, koji evocira i sofisticiranost i savremenost. Njegove kolekcije služe ženama i muškarcima koji traže vrhunski stil, sofisticiranost i ekskluzivnost. Kolekcija lepote Tom Ford nude raskošnu kozmetiku i izuzetne mirise, postižući zanosni ženstveni glamur i besprekoran muški stil, istovremeno naglašavajući individualnost.

 

Način upotrebe:
Nanesite na pulsne tačke kao što su ručni zglob, vrat, dekolte i unutrašnji deo lakta. Naneti po potrebi.

 

Za intenzitet svetlosti: prskajte u oblaku oko glave i ramena, neka miris mirno pada oko vas.

 

Za srednji intenzitet: prskajte u obliku slova "O" i preko tela, počevši od jednog ramena, a završavajući ka drugom ramenu. Ako nosite nakit, to je odlična alternativa prskanju vrata.

 

Za dodatni intenzitet: nanesite miris direktno na pulsne tačke i/ili glavne tačke kao što su zglob, unutrašnji deo lakta i donji deo vrata. Ovde će toplota vašeg tela omogućiti mirisu da otkrije svoj puni trag. Slobodno nanesite i na ramena i leđa kako biste pojačali svoj mirisni trag.

 

Ostali saveti za nanošenje:

Kosa i dodaci za kosu: mogu se namirisati za nežni mirisni trag. Ukoliko želite da ostvarite efekat oreola, miris nanesite samo na češalj.

Odeća: namirišite samo unutrašnjost jakne i kaputa ukoliko želite mirisni trag srednjeg intenziteta. Za dodatni intenzitet mirisa idite korak dalje i namirišite majicu/košulju/džemper.

Šalovi: za lakši miris, poprskajte šal i omotajte šal oko vrata da nežno prenesete miris na sebe.

Kupanje: prsnite miris na toplu vodu i kupajte se sa uživanjem.

 

Sastav:
ALCOHOL DENAT., WATER / AQUA / EAU, FRAGRANCE (PARFUM), BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, LINALOOL, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, HYDROXYISOHEXYL 3-CYCLOHEXENE CARBOXALDEHYDE, LIMONENE, EUGENOL, CITRAL, COUMARIN, GERANIOL, ISOEUGENOL, CITRONELLOL, CINNAMYL ALCOHOL, FARNESOL.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 50ml

005680014661

Pregled

Napišite vaš komentar

Grey Vetiver Eau De Parfum (Signature Collection) 50ml

Shvatajući suštinu muškarca, Tom Ford Grey Vetiver parfemska voda je kreirana od vetivera sa suptilnom citrusnom svežinom. Otkrijte elegantan i prefinjen miris Grey Vetiver, svežeg i modernog mirisa za muškarce. Zavodljivo srce vetivera se meša s voćnim notama cveta narandže i grejpa pre nego što se stapa s akordima začinskog muškatnog oraščića i drvenaste mahovine. Harizmatičan, duhovit miris savršeno se slaže za čoveka kakvim ga zamišlja Tom Ford. Doživite oličenje raskoši i uživanja uz ovu izuzetnu parfemsku vodu. Pedantno kreiran od strane vizionarskog dizajnera Tom Forda, parfemska voda Grey Vetiver oličava suštinu luksuza u svakoj delikatnoj noti.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje