Delovanje:
Kultni osmeh „La Vie est Belle" ponovo je osmislila poznata umetnica Catherine Krunas, čime je napravljena mesta za izvajanu ružu u srcu bočice. Svaka latica odaje počast svim aspektima žene. U rukama tri francuska majstora parfimera u potrazi za savršenom ružom, La Vie est Belle Rose Extraordinaire se pojavljuje kao moderna interpretacija kultnog cveta parfimerije.

 

„Lancôme La Vie est Belle Rose Extraordinaire je moderna interpretacija ruže, kultnog cveta parfimerije“, istakla je En Flippo, parfimer. To je svedočanstvo posvećenosti i umetnosti onih koji su kreirali ovaj izuzetan miris.

 

Inspirisana laticama ruže, krila La Vie est Belle Rose Extraordinaire prelaze iz bele u roze, naglašena dodirom srebrnog sjaja. Otkrijte novu cvetajuću interpretaciju kultne Lancôme kristalne bočice u kojoj je smeštena nova parfemska voda. Izrađena kao kristalna ruža, dragocena boca Lancôme La Vie est Belle Rose Extraordinaire je poziv za svaku ženu da procveta u svoje izvanredno ja.

 

Lancôme je osnovao 1935. godine vizionar pionir parfimer Armand Petitjean. Više od 80 godina, luksuzni kozmetički brend Lancôme oličava glamur sa suštinskim francuskim dodirom. Kvalitetna nega kože, bezvremenski stil i naučno dokazani rezultati obezbeđuju njegovu reputaciju autoriteta za šminkanje i inovatora za negu kože, i ne samo da drži korak, već i prevazilazi očekivanja stalnim podizanjem nauke i kreativnosti na nove nivoe. Tokom decenija, Lancôme širi svoju viziju francuskog duha i elegancije u kombinaciji s velikim inovacijama omogućavajući mu da postane jedan od vodećih brendova luksuzne nege i lepote u svetu. Već više od 80 godina, luksuzni kozmetički brend Lancôme oličava glamur sa suštinskim francuskim dodirom.

 

Način upotrebe:
Nanesite na pulsne tačke kao što su ručni zglob, vrat, dekolte i unutrašnji deo lakta. Naneti po potrebi.

 

Za intenzitet svetlosti: prskajte u oblaku oko glave i ramena, neka miris mirno pada oko vas.

 

Za srednji intenzitet: prskajte u obliku slova "O" i preko tela, počevši od jednog ramena, a završavajući ka drugom ramenu. Ako nosite nakit, to je odlična alternativa prskanju vrata.

 

Za dodatni intenzitet: nanesite miris direktno na pulsne tačke i/ili glavne tačke kao što su zglob, unutrašnji deo lakta i donji deo vrata. Ovde će toplota vašeg tela omogućiti mirisu da otkrije svoj puni trag. Slobodno nanesite i na ramena i leđa kako biste pojačali svoj parfemski trag. Miris takođe možete da stavite i na unutrašni deo kolena, odnosno deo iza samog kolena.

 

Ostali saveti za nanošenje:

Kosa i dodaci za kosu: mogu se namirisati za nežni mirisni trag. Ukoliko želite da ostvarite efekat oreola, miris nanesite samo na četku.

Odeća: namirišite samo unutrašnjost jakne, mantila i kaputa ukoliko želite mirisni trag srednjeg intenziteta. Za dodatni intenzitet mirisa idite korak dalje i namirišite bluzu/košulju/džemper.

Šalovi: za lakši miris, poprskajte šal i omotajte šal oko vrata da nežno prenesete miris na sebe.

Kupanje: prsnite miris na toplu vodu i kupajte se sa uživanjem.

 

Sastav:
ALCOHOL, PARFUM / FRAGRANCE, AQUA / WATER / EAU, LINALOOL, CITRONELLOL, BENZYL SALICYLATE, LIMONENE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, BENZYL ALCOHOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, GERANIOL, METHYL ANTHRANILATE, CITRAL, TRIS(TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE, CI 14700 / RED 4, BENZYL BENZOATE, CI 60730 / EXT. VIOLET 2, CI 19140 / YELLOW 5.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 50ml

005680014809

Pregled

Napišite vaš komentar

La Vie est Belle Rose Extraordinaire Eau de Parfum 50ml

Omaž senzualnoj parfimeriji mirisa ruže. La Vie est Belle Rose Extraordinaire je reinterpretacija ruže, kultnog cveta i mirisa kuće Lancôme. Nova cvetna parfemska voda sastavljena je od srca izgrađenog oko Iris Concrete i tri različita ekstrakta ruže: sveže ružine vode, senzualne damascene absolue i akorda svemirske ruže. Njegno cvetno srce je pojačano omotačem s drvenim mirisnim tonovima mošusa.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje