Delovanje:
Čišćenje stakala na naočarima nikada nije bilo lakše zahvaljujući Zeiss krpici od mikrovlakana i specijalno dizajniranom Zeiss spreju za čišćenje stakala. Krpica se može koristiti samostalno za suvo čišćenje stakala ili se može koristiti zajedno sa Zeiss sprejom za dublje čišćenje stakala. Dizajniran za upotrebu na svim staklenim i plastičnim sočivima za naočare (naročito visokokvalitetna, obložena sočiva). Za najbolje rezultate koristite u kombinaciji sa čistom krpom od mikrovlakana, koja ide u paru sa tečnošću. Ovaj set sadrži Zeiss sprej za čišćenje sočiva i Zeiss maramicu od mikrovlakana. Zeiss maramica od mikrovlakana je specijalno dizajnirana za čišćenje, bilo sprejom za stakla ili suvo. Zeiss sprej za čišćenje stakala je alternativa maramicama i treba ga nanositi maramicom od mikrovlakana. Pogodno za sva stakla na naočarima (uključujući plastične) i optičke površine (npr. LCD ekrane, pametne telefone, tablet računare, laptopove, mobilne telefone, itd.). Nije pogodno za čišćenje ili upotrebu na kontaktnim sočivima.

 

Način upotrebe:
Nežno držite naočare za okvir. Poprskajte površinu svojih stakala Zeiss sprejom. Koristeći maramicu od mikrovlakana, nežno obrišite svu površinsku prašinu sa stakala i okvira naočara. Nastavite da koristite kružne pokrete i trljate stakla dok se ne čiste.

 

Sastav:
Aqua, Butyldiglycol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone. Sadrži mešavinu 5-hloro-2-metil-2H-izotiazol-3-ona [EC br. 247-500-7] i 2-metil-2H-izotiazol-3-ona [EC br. 220-239-6 ] (3:1). Može izazvati alergijske reakcije. Sadrži konzervanse (dimetilol glikol, glutaral, metilhloroizotiazolinon i metilisotiazolinon).

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje:

Zeiss tečnost za čišćenje naočara 30ml

Zeiss maramica od mikrovlakana za čišćenje naočara, 1 komad

005680011672

Pregled

Napišite vaš komentar

Set za čišćenje naočara (tečnost 30ml + maramica od mikrovlakana)

Carl Zeiss set za čišćenje naočara bez alkohola (30ml sa maramicom od mikrovlakana) za nežno i temeljno čišćenje stakala vaših naočara. Profesionalno rešenje za bezbedno i brzo čišćenje svih stakala. Specijalno formulisano za nežno rastvaranje masti i uklanjanje prljavštine kako bi se ostavio finiš bez mrlja. Sva stakla je potrebno redovno čistiti jer se mrlje, prljavština i klice mogu akumulirati na staklima i površinama okvira. Na sreću, to je brzo i lako zahvaljujući Zeiss asortimanu proizvoda za čišćenje naočara.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje