Delovanje:
Zeiss AntiFOG Kit je rešenje koje se lako koristi i koje sprečava zamagljivanje vaših stakala na naočarima (staklena ili plastična) do 72 sata. Štiti stakla na naočarima efikasno i brzo od zamagljivanja - na primer dok nosite masku, menjate okruženje iz hladne u zagrejanu prostoriju, uživate u toplim napitcima, kuvate ili se bavite sportom. Zeiss AntiFOG sprej je potrebno raspršiti na stakla naočara, a potom obrisati ga priloženom maramicom, sve dok se ne osuše. Sprej obezbeđujuje do 72 sata sprečavanja magljenja stakala na naočarima. Rastvor protiv zamagljivanja ostavlja tanak hidrofilni film na staklima, sprečavajući ih da se dalje zamagljuju. Korišćenje Zeiss AntiFOG spreja i tretirane AntiFOG maramice zajedno na vašim staklima naočara dovodi do nanošenja tankog hidrofilnog filma. Zbog hidrofilnog premaza, svaka vlaga se širi po staklima i formira tanak ravnomeran sloj koji ne narušava vizuelnu jasnoću. Zahvaljujući maramici, ovaj proces je brz, nežan i ne oštećuje premaz stakala.

 

Uživajte u kristalno čistom vidu, čak i pri visokoj vlažnosti. Zamagljene naočare su neprijatan problem za svaku osobu koja nosi naočare i dugo vremena gotovo da nije bilo izvodljivog rešenja za ovaj problem – do sada. Zeiss AntiFOG je sprej koji se, u kombinaciji sa pratećom maramicom, može brzo naneti na obe strane stakla. Rezultat: staklo na naočarima ostaje bez magle do 72 sata bez ometanja njegovog optičkog kvaliteta. Zeiss AntiFOG sprej ostavlja za sobom tanak film – uporediv sa privremenim dodatnim premazom – na sočivima. Ovo osigurava da se sitne, kondenzovane kapljice vode ne mogu zalepiti za površinu sočiva.

 

Ovaj proizvod se bez problema može koristiti sa obloženim naočarima za sneg, naočarima za sunce, vizirima za kacige, naočarima za skijanje, plivanje i ronjenje, kao i sa sočivima za kompjuterske naočare, zaštitnim naočarima i sočivima fotoaparata. Sigurna i efikasna prevencija od magljenja, čak i kada nosite masku. Vid bez magle do 3 dana.

 

Način upotrebe:
Da bi se osiguralo da Zeiss AntiFOG radi optimalno, sočiva na naočarima prvo treba očistiti specijalnom Zeiss maramicom za čišćenje sočiva. Navlažite maramicu Zeiss AntiFOG sprejem pritiskom jednom ili dvaput, i obilno rasporedite na obe strane sočiva dok se površina potpuno ne osuši.

 

Ne koristite Zeiss AntiFOG sprej na kontaktnim sočivima i čuvajte ga van domašaja dece.

 

Sastav:
Aqua / Eau / Water, Fluorosurfactant, Perfluoroalkylether, Fluoro wetting agent, Glutaral, mešavina 5-hloro-2-metil-2H-izotiazol-3-ona [EC br. 247-500-7] i 2-metil-2H-izotiazol-3-ona [EC br. 220-239-6] (3:1). Može izazvati alergijsku reakciju.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje:

Zeiss AntiFOG sprej protiv magljenja stakala 15ml

Zeiss maramica za čišćenje, 1 komad

005680011703

Pregled

Napišite vaš komentar

AntiFOG kit (sprej protiv magljenja stakala 15ml + maramica)

Efikasan i praktičan način da sprečite zamagljivanje vaših stakala za naočare. Novi Zeiss sprej za negu efikasno štiti sočiva za naočare od zamagljivanja izazvanog vlažnošću. Svaka osoba koja nosi naočare zna koliko je otežavajuće kada se stakla zamagle, npr. kada uđete sa hladnoće i uđete u zagrejanu prostoriju, kada imate naočare i masku na licu, ili želite da uživate u toplom napitku, kuvate, bavite se sportom ili radite koristeći zaštitne naočare. Zeiss asortiman proizvoda za čišćenje sočiva i naočara sada uključuje i novi, jedinstveni sprej za negu. Zeiss AntiFOG sprej je lak za upotrebu i sprečava zamagljivanje vaših stakala na naočarima do 72 sata. Pogodno za sve optičke površine.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje