Delovanje:
Zeiss set maramica za čišćenje su idealno rešenje za uklanjanje mrlja sa stakala naočara (plastičnih ili staklenih). Često su to male stvari koje prave veliku razliku. Kap kiše, zrno peska, masni otisak prsta ili prašina utiču ne samo na ono što vidite kroz staklo, već mogu izazvati i ogrebotine ili druga oštećenja. Održavanje površina vaših naočara za vid, sunce ili skijanje sada postaje veoma lako. Tečnost za čišćenje je pogodno za dvoglede, sočiva fotoaparata ili naočare, ali i za LCD ekrane vašeg laptopa, tableta ili pametnog telefona. Zeiss maramice za čišćenje pažljivo i efikasno čiste optičku površinu bez oštećenja. Ovaj proizvod nije namenjen za čišćenje kontaktnih sočiva.

 

Način upotrebe:
Stakla na naočarima obrišite vlažnom maramicom za jednokratnu upotrebu.

 

Sastav:
Smeša 5-chloro-2-methly-2H-isothiazol-3-one [EC br. 247-500-7] i 2-methyl-2H-isothiazol-3-one [EC br. 220-239-6] (3: 1), sredstva za konzervaciju (Lodopropynyl Butylcarbamate, Gutaral, Methylchloroisothiazolinone i Methylisothiazolinone). Može izazvati alergijsku reakciju.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje:

30 komada (maramice su spakovane u pojedinačne, jednokratne kesice)

005680013401

Pregled

Napišite vaš komentar

Pre-Moistened Cleaning Cloths (vlažne maramice za čišćenje naočara) 30 komada

Pakovanje od 20 Zeiss vlažnih maramica za čišćenje pruža efikasan način za čišćenje i očuvanje vredne optike. Ove neabrazivne prethodno navlažene maramice su bezbedne i efikasne. Dizajnirane za pojedinačnu upotrebu, ove maramice za čišćenje stakala na naočarima dolaze u pojedinačnim paketima za jednokratnu upotrebu.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje