Delovanje:
Pozitivne promene nastaju veoma brzo, a vidljivi efekti nakon 3-4 meseca primene. Deluje preventivno i može se koristiti neograničeno dugo.

 

Follisan losion je potpuno nemasna formulacija. Sadrži bioaktivne sastojke izolovane iz mleka, pantenol, aminokiseline bogate sumporom i inozitol. Preporučuje se svima koji se suočavaju sa problemima poput pojačanog opadanja kose, tanke i retke kose, masne kose, peruti i iziritirane kože glave.

 

Follisan losion sprečava opadanje kose, neguje i hrani koren kose i kožu glave. Takođe, Follisan aktivira koren kose i stimuliše njen rast, sprečava stvaranje peruti, uklanja višak masnoće iz kose i kože glave. Temeljno čisti kožu glave i jača koren kose, dok ujedno ne iritira i ne isušuje kosu i kožu glave.

 

Način upotrebe:
Losion naprskati na kosu i kožu glave, ne ispirati, ostaviti da deluje. Losion se nanosi bar jednom dnevno, poželjno nakon pranja kose. Ne masti kosu.

 

Sastav:
Follicusan™, Pantenol.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 100ml

005680011523

Pregled

Napišite vaš komentar

Follisan losion protiv opadanja kose 100ml

Bioaktivni tretman kose koji prečava opadanje kose i stimuliše rast nove, štiti i hrani kosu i kožu glave, sprečava stvaranje peruti, reguliše mašćenje kose, ne iritira i ne isušuje kosu i kožu glave.

Napišite vaš komentar

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje