Delovanje:
Lancôme Teint Idole Ultra Wear Foundation Stick je lagana podloga sa umirujućom formulom koja glatko klizi preko kože da pokrije nesavršenosti, što rezultira izgledom šminke „druge kože“ i celodnevnim nošenjem boje. Puder u stiku karakteriše novo elegantno, prenosivo i ultra-stručno pakovanje sa ugrađenom kabuki četkom za nanošenje, oblikovanje i mešanje. Koristite Lancôme Teint Idole Ultra Wear kao podlogu, korektor ili za isticanje i konturisanje, sa srednjom do punom pokrivenošću. Ova podloga visoke pokrivenosti testirana je pod dermatološkom kontrolom, sa formulom dizajniranom za sve tipove kože (čak i osetljivu).

 

Način upotrebe:
Nakon čišćenja kože lica, nanesite prajmer za lice. Nanesite Teint Idole Ultra Wear Foundation Stick na kožu i napravite prilagođenu podlogu za pokrivanje šminke. Blendajte koristeći ugrađenu kabuki četku.

 

Za prikrivanje: Odaberite nijansu pudera 1-2 intenziteta svetlije od boje vaše kože da "ispravi" tamne krugove ispod očiju, crvenilo, fleke i druge nesavršenosti.

 

Za konturu: Odaberite nijansu pudera 2-3 nijanse tamnije od boje vaše kože. Preporučuje se hladna nijansa. Konturirajte po potrebi - ispod jagodica, preko vilice, duž čela i sa strane nosa da biste oblikovali željene crte.

 

Za pokrivanje: Odaberite nijansu pudera koja odgovara vašem tonu kože. Utapkajte podlogu počevši od centra čela, obraza, centra lica i brade. Počnite sa manje i dodajte više u oblastima za koje želite dodatnu pokrivenost.

 

Za isticanje: Odaberite nijansu pudera 1-2 intenziteta svetlije od vaše kože. Nanesite niz centar nosa, na gornje jagodične kosti, kupidonov luk, centar brade ili na druga željena područja za mat, nesjajni efekat naglašavanja.

 

Za mešanje: Lako, brzo i besprekorno pomešajte svoju prilagođenu pokrivenost pomoću ugrađene kabuki četkice Teint Idole Ultra Wear Foundation Stick. Mešajte kružnim, spoljašnjim pokretima za ravnomerno nanošenje i podlogu za potpuno prekrivanje prirodnog izgleda.

 

Sastav:
CYCLOHEXASILOXANE, PHENYL TRIMETHICONE, ISOHEXADECANE, POLYETHYLENE, METHYL METHACRYLATE CROSSPOLYMER, ALUMINUM CALCIUM SODIUM SILICATE, CYCLOPENTASILOXANE, ARACHIDYL PROPIONATE, ACRYLATES CROSSPOLYMER, PERLITE, ALUMINUM HYDROXIDE, DISODIUM STEAROYL GLUTAMATE, LAUROYL LYSINE, [+/- MAY CONTAIN / PEUT CONTENIR, CI 77491, CI 77492, CI 77499 / IRON OXIDES, CI 77891 / TITANIUM DIOXIDE, MICA].

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 9.5g

005680013202

Pregled

Napišite vaš komentar

Teint Idole Ultra Wear Foundation Stick (N°510 Suede Cool) 9.5g

Dugotrajno savršenstvo kad god vam zatreba. Njegova svilenkasta tekstura se neprimetno nanosi i bez napora se stapa na kožu. Ten izgleda besprekorno sa ovim inovativnim puder-kremom u stiku koji traje do 24 sata.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje