• Ovaj proizvod trenutno nije dostupan
    YSL Yves Saint Laurent All Hours Foundation Stick (B45) 9g | apothecary.rs

Delovanje:
U praktičnom formatu za više zadataka, ovaj puder u štapiću bez ulja je dugotrajna formula od kreme do pudera, što rezultira prirodnim mat završnim slojem. Krajnji rezultat je bestežinski na koži uz prednost kontrole sjaja tokom celog dana.

 

YSL All Hours je bez ulja, nekomedogen i dermatologski testiran. Napravljen je od najfinijih pigmenata i sastojaka koji poštuju i neguju kožu i pružaju savršen prirodni mat završni sloj.

 

Prednosti proizvoda:

- bez težine i veoma je udoban

- do 24h* dugotrajan i vodootporan

- celodnevna kontrola sjaja

- pogodan za sve tipove kože, uključujući i osetljivu kožu

- dermatološki testirano

- nekomedogeno

 

*Potrošački test na 101 ženi. Izvor:

YSL Yves Saint Laurent Beauty.

 

Način upotrebe:
Osim što YSL All Hours Stick može da se koristi kao podloga, isprobajte ga za ciljane aplikacije kao korektor ili za oblikovanje. Takođe je savršen za retuširanje u pokretu i kao mat završni sloj. YSL All Hours Foundation Stick se može naneti na mnogo načina: direktno na kožu i blendanjem, četkom za podlogu ili sunđerom za blender. Za najbolju pokrivenost, nanesite direktno na kožu ili četkom za finiš.

 

Sastav:
CYCLOHEXASILOXANE, PHENYL TRIMETHICONE, ISOHEXADECANE, METHYL METHACRYLATE CROSSPOLYMER, POLYETHYLENE, ALUMINUM CALCIUM SODIUM SILICATE, CYCLOPENTASILOXANE, ARACHIDYL PROPIONATE, LAUROYL LYSINE, ALUMINUM HYDROXIDE, PARFUM / FRAGRANCE, PERLITE, DISODIUM STEAROYL GLUTAMATE, BENZYL ALCOHOL, LINALOOL, [+/- MAY CONTAIN: CI 77891 / TITANIUM DIOXIDE, CI 77491, CI 77492, CI 77499 / IRON OXIDES, MICA.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 9g

005680011957

Pregled

Napišite vaš komentar

All Hours Foundation Stick (B45) 9g

Matirajte kožu uz pomoć YSL All Hours Foundation Stick - vodootpornu, 24-časovnu podlogu koja se nosi iz noći u noć, koja bez napora klizi na koži za srednje do potpuno besprekorno prekrivanje.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje