Delovanje:
Sada možete da dozirate savršenu količinu Double Wear Stay-in-Place tečnog pudera pomoću originalne Estée Lauder zgodne pumpice za višekratnu upotrebu. Dizajnirana je tako da se savršeno uklapa u postojeću bocu, čineći lakšim nego ikada da dobijete besprekornu pokrivenost koju očekujete.

 

Način upotrebe:
Skinite originalni poklopac sa boce i zamenite ga ovom pumpicom. Pritisnite vrh pumpice da biste naneli kontrolisanu količinu šminke na vrhove prstiju, četkicu ili sunđer.

 

Sastav:
PLASTIC.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 1 komad

005680013345

Pregled

Napišite vaš komentar

Double Wear Foundation Pump

Opcioni originalni dodatak za Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place tečni puder. Pumpica za višekratnu upotrebu koja dozira savršenu količinu tečnog pudera.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode
Proizvod dodat za upoređivanje