Delovanje:
Sisley Phyto-Touche Sun Glow se savršeno stapa sa kožom i ostaje na mestu za besprekornu, prirodnu i dugotrajnu šminku. Njegova prijatna, nekomedogena formula, obogaćena uljem kamelije i ši-uljem, štiti kožu ponovljenim primenama. Zlatni kompakt sa printom zebre dolazi sa mini kabuki četkicom: elegantnim dodatkom za šminkanje savršenim za primenu u pokretu.

 

Pogodno za sve tipove kože i tena. Lice je ujednačeno, matirano i blistavo, dajući ulepšan ten. Prirodne, zlatne nijanse za oblikovanje lica. Lako se nanosi, izuzetno meke i lagane teksture. Meša se bez preopterećenja ili pruga.

 

Način upotrebe:
Sisley preporučuje 3 laka načina nanošenja, korišćenjem mini kabuki četke koja se nalazi u pakovanju proizvoda.

 

Konturisanje Ibice

1. Počnite sa najsvetlijom nijansom po celom licu

2. Postepeno gradite preplanulost tako što ćete oblikovati tamniju nijansu

3. Završite sa dodirom rumenila na jagodicama

 

Istaknite L.A.

1. Počnite sa najtamnijom nijansom po celom licu

2. Istaknite zakrivljene delove lica svetlijom nijansom

3. Završite sa dodirom rumenila na jagodicama

 

Sunkiss St Trope:

1. Pokupite 2 ili 3 nijanse tako što ćete prevući četkicu preko pudera da biste stvorili prilagođeni ten

2. Završite sa dodirom rumenila na jagodicama

 

Sastav:
TALC, SQUALANE, ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, ZEA MAYS (CORN) STARCH, DIMETHICONE, OCTYLDODECANOL, TOCOPHERYL ACETATE, CAMELLIA OLEIFERA SEED OIL, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, ZINC STEARATE, CAPRYLYL GLYCOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, POLYISOPRENE, TIN OXIDE, FRAGRANCE (PARFUM), MAY CONTAIN [+/- MICA (CI 77019), IRON OXIDES (CI 77491, CI 77492, CI 77499), RED 30 LAKE (CI 73360), YELLOW 5 LAKE (CI 19140), TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), RED 6 (CI 15850), RED 7 LAKE (CI 15850)].

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 11g

005680013159

Pregled

Napišite vaš komentar

Phyto-Touche Sun Glow Powder (Trio Pêche Dorée) 11g

Phyto-Touche Sun Glow je kremasti puder koji pruža jedinstveno čulno iskustvo, za preplanulost po meri. Njegov "talasni" dizajn se sastoji od dve zlatne bež nijanse za prilagođavanje preplanule boje kako god želite i nijansu rumenila koja dodaje svežinu i blistavost. Njegova neprimetna tekstura se topi na koži lica kao krema za zaglađivanje, i donosi savršeno ujednačen rezultat, bez efekta pudera. Koža je odmah lepša.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje