Delovanje:
Kultno rumenilo Dior Rosy Glow ponovo je izmišljeno u novoj formuli koja se neprimetno stapa s kožom kako bi kreirala rumene obraze s trenutnim zdravim sjajem. Ovo rumenilo u prahu reaguje sa pH vrednosti kože i nivoom vlage nakon nanošenja, što rezultira dugotrajnom prilagođenom bojom. Koža ostaje sveža i blistava tokom celog dana. Njegova ultra-fina, lagana tekstura klizi i topi se u kožu, prirodno se stapajući za rezultate koji se mogu izgraditi po vašem ukusu i osećaj bez težine na koži lica. Dior je proširio svoju Dior Backstage Rosy Glow paletu rumenila sa četiri nove nijanse kako bi se bolje prilagodio širokom spektru tipova kože, istovremeno stvarajući savršenu boju i zdrav sjaj.

 

Prirodna boja obraza i jagodica je poboljšana za trenutni zdrav i celodnevni sjaj. Formula rumenila olakšava nanošenje i omogućava bešavno mešanje za prirodnu, prilagođenu boju. Njegova meka, fina tekstura daje bestežinski i dugotrajan rezultat druge kože. Dermatološki testiran i nekomedogen. Formula bez mirisa. Bez glutena. Bez parabena.

 

Način upotrebe:
Nanesite Dior Backstage Rosy Glow pomoću četke za rumenilo (preporuka Dior četka za rumenilo br.16 / prodaje se zasebno), prevlačeći je preko vrhova jagodica. Sačekajte nekoliko trenutaka da se otkrije nijansa prirodnog izgleda. Za smelije nijanse, uzmite malu količinu proizvoda i delikatno izblendajte preko vrhova jagodica da biste dobili veo boje.

 

Sastav:
SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, MICA, DIMETHICONE, BORON NITRIDE, LAUROYL LYSINE, ZINC STEARATE, SILICA, CELLULOSE, CAPRYLYL GLYCOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM DEHYDROACETATE, PENTYLENE GLYCOL, STEARIC ACID, AQUA (WATER), TOCOPHEROL, [+/- CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 73360 (RED 30 LAKE), CI 45410 (RED 27)]. DIORROSYGLOW

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 4.4g

005680014195

Pregled

Napišite vaš komentar

Rosy Glow Blush (N°001 Pink) 4.4g

Dior rumenilo za stvaranje izgleda prirodno rumenih obraza za svež, blistav efekat. Prožeto tehnologijom oživljavanja boje, ovo inovativno rumenilo reaguje na nivo vlažnosti kože nakon nanošenja da bi pružilo prilagođeni ružičasti efekat. Rezultat je prirodan, instant zdrav sjaj koji traje ceo dan.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje