Delovanje:
Sisley Phyto-Blush "transformirajuća", ultra-senzorna tekstura je ultra meka na dodir i lagano pokriva kožu. Ultra fino i lagano, klizi po koži, bešavno se stapa i lako se može sastaviti tako da odgovara višestrukim izgledima i efektima. Asortiman se sastoji od 6 živih i blistavih nijansi za sve tonove kože, uključujući highlighter, za vrhunski završni dodir. Ten izgleda probuđeno i harmonično, zdravog sjaja i prirodnog sjaja.

 

Rumenilo je poslednji korak u rutini tena, strukturira i donosi zdrav sjaj i blistavost licu. Nakon nanošenja i tokom vremena, Phyto-Blush se stapa sa kožom i daje joj zdrav izgled koji dobijate nakon dana provedenog na otvorenom, zahvaljujući čistim i intenzivnim bojama.

 

Način upotrebe:
Za nijansu rumenila pomoću pudera nanesite kružnim pokretima ili glatkim potezima na jagodice. Za nijansu za hajlajter koristeći četkicu za puder, nanesite kao završni dodir na oblasti koje prirodno hvataju svetlost: vrh jagodičnih kostiju prema slepoočnicama, most nosa, kupidonov luk i preko obrva.

 

Sastav:
MICA, ISOEICOSANE, POLYETHYLENE, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, POLYGLYCERYL-2 ISOSTEARATE / DIMER DILINOLEATE COPOLYMER, CALCIUM ALUMINUM BOROSILICATE, BORON NITRIDE, SILICA, ZINC STEARATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, CAMELLIA OLEIFERA SEED OIL, GOSSYPIUM HERBACEUM (COTTON) SEED OIL, TOCOPHERYL ACETATE, TIN OXIDE, PARFUM / FRAGRANCE, MAY CONTAIN [+/- TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), IRON OXIDES (CI 77491, CI 77492), RED 30 LAKE (CI 73360), YELLOW 6 LAKE (CI 15985), YELLOW 5 LAKE (CI 19140), RED 7 LAKE (CI 15850), BLUE 1 LAKE (CI 42090)].

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 6.5g

005680013166

Pregled

Napišite vaš komentar

Le Phyto-Blush (N°1 Pink Peony) 6.5g

Phyto-Blush je rumenilo u prahu sa ultra-mekom formulom za negu kože obogaćenom botaničkim uljima kako bi se osigurala potpuna mekoća i udobnost. Poboljšava i ulepšava obraze velom boje i svetlosti.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje