Delovanje:
Kolekcija od 8 različitih paleta senki koje nude beskonačan izbor efekata. Njena ponovo izmišljena formula nudi izuzetno meku i kremastu teksturu za nanošenje bez napora. Bestežinski i baršunasti puderi za senke se lako mešaju, za bogatu i homogenu boju koja traje do 12 sati.

 

Vlažne, Hypnôse senke za oči otkrivaju intenzivniji efekat.

 

Rezultati nakon upotrebe proizvoda:

97,1% je reklo da senka ima meku teksturu*

95,2% je reklo da senka ostavlja homogenu, ujednačenu završnicu*

95,2% je reklo da senka ostavlja kapke prijatnim tokom celog dana*

 

*Potrošački test na 102 žene.

Izvor: Lancôme.

 

Način upotrebe:
Preporuka je da se na kapke prethodno nanese prajmer, kako biste stvorili glatku, ujednačenu osnovu za nanošenje i zadržali boju. Pratite vodič korak po korak koji se nalazi uz svaku paletu za jedinstven i prelep izgled šminke za oči, od šminke prirodnog izgleda do smokeye eye izgleda. Nanesite svetlije boje senki kao osnovu ili kao dodir svetlosti na obrvu, gornji kapak ili unutrašnje uglove oka. Nanesite srednje do tamnije boje senke kao olovku u pregibu, spoljašnjem uglu ili donjoj liniji trepavica za intenzivniji pogled.

 

Preporuka profesionalaca: Napravite sopstvenu boju senki mešanjem dve nijanse. Koristite ravnu četkicu za senku ili četkicu za mešanje senke da biste stvorili različite nivoe intenziteta. Da biste postigli intenzivnu isplatu boje, koristite vlažnu ravnu četku. Tapnite ravnim krajem u željenu boju i nanesite ga na kapak. Da biste postigli mekše, romantičnije pranje boje, koristite suvu četku za mešanje i nanesite u malim, neprekidnim krugovima. Po želji, završite svoj izgled tečnim ajlajnerom da biste oblikovali i definisali oči.

 

Sastav:
SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, DIMETHICONE, C12-15 ALKYL BENZOATE, TALC, PHENYL TRIMETHICONE, NYLON-12, BORON NITRIDE, CALCIUM ALUMINUM BOROCILICATE, CALCIUM SODIUM BOROSILICATE, MAGNESIUM STEARATE, ALUMINA, TIN OXIDE, SORBITAN ISOSTEARATE, ISODODECANE, TRIETHOXYCAPRYLSILANE, METHICONE, SILICA, MAGNESIUM SILICATE, HYDROGENATED STYRENE/UTADIENE COPOLYMER, CAPRYLYL GLYCOL, TRIS-BHT MESITYLENE.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 4g

005680012045

Pregled

Napišite vaš komentar

Hypnôse 5-Color Eyeshadow Palette (04 Taupe Craze) 4g

Lancôme predstavlja novu Hypnôse paletu senki za oči: 5 laskavih nijansi za lako kreiranje prirodnog do dramatičnog izgleda šminke za oči. Nova kremasta tekstura sa većom isplatom i velikim izborom nijansi za oči, za intenzivan, ali udoban rezultat.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje