• Ovaj proizvod trenutno nije dostupan
    La Roche-Posay Hyalu B5 serum za lice 50ml | apothecary.rs
    La Roche-Posay Hyalu B5 serum za lice 50ml | apothecary.rs

Delovanje:
Sveži hidrirajući vodenasti gel za punoću osetljive kože. Hijaluronska kiselina je referentni molekul protiv bora kojeg koriste dermatolozi u svojim estetskim procedurama da bi odgovorili na zabrinutost žena u vezi sa borama i gubitkom ispunjenosti kože. La Roche-Posay koristi fragmentisanu i hijaluronsku kiselinu velike molekulske mase za ispunjavanje kože na površini i iznutra. Vitamin B5 poznat po svojim umirujućim i obnavljajućim delovanjem na kožu. On stimuliše regeneraciju i odbrambenu sposobnost kože. Madecassoide veoma značajan ekstrat lekovite biljke Centella Asiatica, pomaže u ispunjavanju bora tako što učvršćuje kožu iznutra. Umirujući sastojak koji ojačava obnavljajući efekat vitamina B5 i ispunjavajuće delovanje hijaluronske kiseline.

 

Koža trenutno obnavlja gipkost, elastičnost i zdrav, svež ten. Bore i tanke linije su manje vidljive. Koža izgleda ispunjenije i obnovljeno.

 

 

Način upotrebe:
Koristite svakodnevno, ujutru ili noću. Nanesite ravnomerni sloj na čistu i suvu kožu. Po nanošenju, krema ima gustu teksturu i oseća se kremasto, bogato i hranljivo. Kako se krema meša, njena tekstura se pretvara u tanak losion sličan serumu koji deluje sveže i hranjivo jer se lako upija u kožu. Kako se krema upija, tekstura se zgušnjava, a koža se oseća ravnomerno, prepuna vlage i svilenkastog, blistavog završetka. Otkriva se rosni, negovani izgled, a koža ne ostaje masna, masna, sjajna i bez pilinga. Pogodno za osetljivu kožu. Testirano pod dermatološkom kontrolom.

 

Sastav:
AQUA / WATER, GLYCERIN, ALCOHOL DENAT., PROPYLENE GLYCOL, PANTHENOL, PENTYLENE GLYCOL, DIMETHICONE, PEG-6 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES PPG-6-DECYLTETRADECETH-30, GLYCERYL ISOSTEARATE, MADECASSOSIDE, SODIUM HYALURONATE, AMMONIUM POLYACRYLOYLDIMETHYL TAURATE, DISODIUM EDTA, HYDROLYZED HYALURONIC ACID, CAPRYLYL GLYCOL, CITRIC ACID, XANTHAN GUM, BUTYLENE GLYCOL, TOCOPHEROL, PHENOXYETHANOL, PARFUM / FRAGRANCE.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 50ml

005680012557

Pregled

Napišite vaš komentar

Hyalu B5 serum za lice 50ml

Jedinstvena formula protiv bora i za punoću osetljive kože, koja sadrži dve vrste čiste hijaluronske kiseline, vitamin B5 i madecassoside, za punoću osetljive kože, obnavlja barijeru kože i pospešuje obnovu kože.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje