Delovanje:
Bilo da koristite CeraVe hidratantni serum sa hijaluronskom kiselinom samostalno ili kao jedan od slojeva u kombinaciji s drugim serumima i proizvodima za hidrataciju, ovaj osvežavajući serum za lice sa teksturom gel kreme pospešuje hidrataciju, obnavlja kožnu barijeru i istog trena čini vašu kožu glatkijom i mekšom. CeraVe patentirana MVE tehnologija inkapsulira ceramide kako bi obezbedila njihovo efikasno dopremanje u unutrašnjost kožne barijere i postepeno otpuštanje tokom vremena. Na taj način nastavlja da potpomaže vašu kožnu barijeru dugo posle nanošenja. Neposredno posle upotrebe, 90% testiranih potrošača je izjavilo da ima osećaj intenzivno hidrirane kože, a 98% testiranih potrošača je potvrdilo da im je koža glatkija na dodir posle samo četiri nedelje korišćenja.

 

Prednosti proizvoda:

- pruža 24-časovnu hidrataciju

- može da se koristi samostalno ili ispod hidratantne kreme

- hijaluronska kiselina privlači vlagu na površinu kože i pomaže joj da zadrži vlažnost

- ceramidi pomažu obnavljanje i održavanje prirodne kožne barijere

- vitamin B5 ima umirujuće dejstvo na kožu

- MVE tehnologija: ovaj patentirani sistem dopremanja kontinuirano otpušta hidratantne sastojke i omogućava celodnevnu hidrataciju

- nekomedogen, bez parabena i bez mirisa

- razvijen u saradnji sa dermatolozima

 

Način upotrebe:
Dobro protresite bočicu pre svake upotrebe. Svakodnevno nanesite serum ravnomerno na lice i vrat. CeraVe hidratantni serum sa hijaluronskom kiselinom može da se koristi samostalno ili u vidu sloja ispod hidratantne kreme. Izbegavajte područje oko očiju. Ukoliko dođe do kontakta s očima, temeljno isperite vodom.

 

Sastav:
AQUA / WATER, GLYCERIN, CETEARYL ETHYLHEXANOATE, DIMETHICONE, AMMONIUM POLYACRYLOYLDIMETHYL TAURATE, SODIUM HYALURONATE, PANTHENOL, CERAMIDE NP, CERAMIDE AP, CERAMIDE EOP, CARBOMER, CETEARYL ALCOHOL, BEHENTRIMONIUM METHOSULFATE, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM LAUROYL LACTYLATE, CHOLESTEROL, PHENOXYETHANOL, DISODIUM EDTA, ISOPROPYL MYRISTATE, CAPRYLYL GLYCOL, CITRIC ACID, XANTHAN GUM, PHYTOSPHINGOSINE, ETHYLHEXYLGLYCERIN.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 30ml

005680014666

Pregled

Napišite vaš komentar

Cerave Hydrating Hyaluronic Acid Serum 30ml

Hijaluronska kiselina je moćan hidratantni sastojak koji se prirodno nalazi u vašoj koži. Međutim, kako starite, njen nivo u koži opada, zbog čega postaje neophodno nadomestiti taj sastojak da bi se sprečilo isušivanje. CeraVe hidratantni serum sa hijaluronskom kiselinom pomaže vezivanje vlage na površini kože, čini je glatkom i pruža hidrataciju koja traje i do 24 časa. Sadrži vitamin B5 i tri esencijalna ceramida koji zajednički zadržavaju vlagu unutar kože i pomažu obnavljanje njene zaštitne barijere. CeraVe hidratantni serum sa hijaluronskom kiselinom pruža vašoj koži preko potrebnu vlagu.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje