Delovanje:
Već godinama je poznato da probiotici imaju velikih koristi za svoje domaćine i zato se često koriste u dodacima ishrani. To su živi organizmi koji pozitivno utiču na sastav mikrobiote i kada se unose u organizam mogu da regulišu imunološki sistem. U Vichy laboratorijama, posle više od 25 godina ekspertize, 10 publikacija i 6 patenata, stvorili smo posebnu novu Vichy aktivnu komponentu: frakcije probiotika. Naše laboratorije su ih integrisale u negu, kako bi one vidljivo poboljšali izgled zdravlja naše kože.

 

Vichy je udružo svoje probiotičke frakcije sa visokom koncentracijom vulkanske Vichy vode obogaćene sa 15 minerala. Ovo jedinstveno spajanje pokazalo je značajnu efikasnost u ubrzavanju obnavljanja kože, obnavljanju funkcije kožne barijere i poboljšanju odbrane epidermisa.

 

Rezultati nakon upotrebe proizvoda*:

- koža deluje mladoliko: 76%

- ukupan izgled kože izgleda poboljšano: 84%

- koža ima zdravi sjaj: 92%

- koža se oseća zaštićeno od spoljnih agresija: 78%

 

*Samoprocena na 52 žene kavkaskog tipa kože, 2 nanošenja dnevno tokom 4 nedelje.

Izvor: Vichy.

 

Probiotičke frakcije poboljšavaju barijernu funkciju kože stimulišući epidermalno obnavljanje. Podstiču prirodnu odbranu kože kombinujući antioksidativna svojstva i aktivirajući imunološku odbranu kože. Vichy vulkanska voda jača prirodnu odbranu kože, a potiče iz vulkana francuske pokrajine Overnj i obogaćena je s 15 ključnih minerala. 4% nijacinamid ili vitamin B3 je poznat po svojim umirujućim efektima na kožu. Vitamin E je antioksidant koji štiti kožu od slobodnih radikala.

 

Hipoalergeno. Testirano na osetljivoj koži. Visoka tolerancija čak i posle akutnog stresa. Bez alkohola. Bez parfema.

 

Probiotičke frakcije su gajene u Vichy vulkanskoj vodi. Tokom fermentacije probiotičke frakcije dobijaju zemljani / mineralni miris. Budući da je dermatološka sigurnost prioritet, Vichy je odlučio da ovaj miris ne maskira veštačkim mirisima, već da ima čistu formulaciju bez ikakvog dodatnog parfema kako bi se osigurala najbolja moguća tolerancija.

 

Način upotrebe:
Ujutru i uveče naneti jednu kap na očišćenu kožu pre uobičajene nege.

 

Sastav:
AQUA / WATER / EAU, NIACINAMIDE, PROPANEDIOL, PEG/PPG/POLYBUTYLENE GLYCOL-8/5/3 GLYCERIN, GLYCERIN, METHYL GLUCETH-20, PEG-60 HYDROGENATED CASTOR OIL, CARBOMER, SODIUM HYALURONATE, TOCOPHEROL, HYDROXYACETOPHENONE, CITRIC ACID, VITREOSCILLA FERMENT, CAPRYLYL GLYCOL, BIOSACCHARIDE GUM-1, MALTODEXTRIN, BUTYLENE GLYCOL.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 30ml

005680013022

Pregled

Napišite vaš komentar

Minéral 89 Probiotic Fractions serum 30ml

Regenerišući i obnavljajući serum. Formula za obnovu, protiv vidljivih znakova stresa na koži. Sačinjen od probiotičkih frakcija uzgajanih u vulkanskoj vodi Vichy i ojačan antioksidativnim vitaminima poput niacinamida i deluje protiv vidljivih znakova stresa na koži. Dan za danom, koža je blistavija, obnovljena joj je elastičnost, a tanke linije su smanjene, jer je hidrirana zdravljem.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje