Delovanje:
Clarinsov kultni, najprodavaniji uljani sjaj za usne, sada u novom visokom sjaju, daje intenzivnu boju usana i 3D višedimenzionalni sjaj. Obogaćen biljnim uljima, Lip Comfort Oil Shimmer pruža hranljivu negu koji usne čini glatkim, vidljivo punim i sočnim — istovremeno pružajući zaštitu sa sjajnom bojom.

 

Ovaj sjaj nove generacije je ultra lagan i nelepljiv. Formulisan je sa visokom koncentracijom fino mlevenih bisera i intenzivnih pigmenata u boji. Razvijen je sa istom stručnošću kao i Clarinsovi proizvodi za negu kože, dok je svaka nijansa prožeta triom aromatičnih biljnih ulja koji odgovaraju usnama. Nnegujuća organska makadamija, organski jojoba i lešnik — čine usne mekšim i hidriranijim svakim korišćenjem.

 

Novi, tanak, zakrivljeni sunđer aplikator pruža savršenu količinu proizvoda i oblikuje konture usana za precizno nanošenje.

 

Rezultati nakon upotrebe proizvoda:

95%* smatra da su usne ultra sjajne

93%* smatra da usne imaju blistav sjaj

84%* je primetilo obojenost usana odmah po nanošenju

91%* smatra da su usane meke i prijatne

91%** smatra da su usne hidrirane

85%** smatra da su usne nahranjene

83%* smatra da su usne glatke

 

*Test zadovoljstva, 105 žena starosti od 18 do 45 godina, nakon prve primene.

**Test zadovoljstva, 105 žena starosti od 18 do 45 godina, nakon 14 dana.

Izvor: Clarins.

 

Način upotrebe:
Nosite samostalno ili nadopunite uz bilo koji ruž.

 

Sastav:
DILINOLEIC ACID/BUTANEDIOL COPOLYMER. DIISOSTEARYL MALATE. SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL. OCTYLDODECANOL. POLYGLYCERYL-2 ISOSTEARATE/DIMER DILINOLEATE COPOLYMER. SILICA. CALCIUM SODIUM BOROSILICATE. CORYLUS AVELLANA (HAZEL) SEED OIL. DISTEARDIMONIUM HECTORITE. CALCIUM ALUMINUM BOROSILICATE. MACADAMIA TERNIFOLIA SEED OIL. PARFUM/FRAGRANCE. PROPYLENE CARBONATE. CI 77891/TITANIUM DIOXIDE. TOCOPHERYL ACETATE. AMMONIUM GLYCYRRHIZATE. TIN OXIDE [M3835.01].

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 7ml

005680011562

Pregled

Napišite vaš komentar

Lip Comfort Oil Shimmer (03 Funky Raspberry) 7ml

Uljani sjaj za usne nove generacije koji je hranljiv i lagan sa visokim sjajem, intenzivnom 3D bojom i višedimenzionalnim sjajem.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje