Delovanje:
Neka čišćenje ušiju posle kupanja vaše bebice bude pravo zadovoljstvo i vama i njoj. Kosili bebi kozmetika garantuje vrhunski kvalitet po najvišim standardima. Štapići za uši proizvode se od 100% češljanog pamuka izuzetnog kvaliteta koji se tehnološkim postupkom namotava na polipropilenske štapiće. Štapići su anatomski oblikovani, sprečavaju uvlačenje vate u uši i idealni su za higijenu i bebi negu.

 

Način upotrebe:
Koristiti po potrebi. Čuvati van domašaja dece. Nakon upotrebe štapiće za uši baciti u kantu za otpatke, a nikako u WC šolju.

 

Sastav:
Vata (100% pamuk), štapić (polipropilen).

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 60 komada

005680010066

Pregled

Napišite vaš komentar

Ultra Sensitive štapići za uši 60 komada

Kosili Ultra Sensitive štapići za uši su anatomski oblikovani tako da štite bebinu bubnu opnu od slučajnog povređivanja. Obloženi su 100% čistim pamukom. Mikrobiološki su testirani.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje