Delovanje:
Kosili Natural štapići za uši se proizvode od 100% češljanog pamuka, izuzetnog kvaliteta koji se tehnološkim postupkom namotava na polipropilenske štapiće. Štapići su anatomski oblikovani te na taj način sprečavaju uvlačenje vate u uši i idealni su za higijenu i bebi negu. Kosili Natural štapići izrađuju se po zaštićenoj tehnologiji, koja garantuje vrhunski kvalitet.

 

Način upotrebe:
Koristiti po potrebi. Čuvati van domašaja dece. Nakon upotrebe štapiće za uši baciti u kantu za otpatke, a nikako u WC šolju.

 

Sastav:
Vata (100% pamuk), štapić (polipropilen).

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 60 komada

005680010067

Pregled

Napišite vaš komentar

All Natural Ultra Sensitive štapići za uši 60 komada

Zbog svojih specijalno oblikovanih krajeva, Kosili Natural štapići su pogodni za bebe. Proizvode se od čistog pamuka i izuzetno su nežni prema koži. Mekani štapići za uši idealni su za dnevnu higijenu bebe.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje