Delovanje:
Regeneriše i ojačava vlasi, ne isušuje kosu, 24h prirodno učvršćivanje i gipkost prilikom svakog oblikovanja, štiti od toplote.

 

Način primene:
Koristiti tokom oblikovanja kose. Izuzetno zapaljiv sprej. Boca je pod pritiskom: može doći do pucanja usled izlaganja visokim temperaturama. Držati dalje od toplote, usijanih površina, varnica, otvorenog plamena ili drugih zapaljivih izvora. Ne pušiti. Ne prskati na otvoren plamen ili druge zapaljive izvore. Ne probijati i ne spaljivati bocu čak ni kada je prazna. Zaštititi od sučevog zračenja. Ne izlagati temperaturama iznad 50 °C. Čuvati van domašaja dece. Koristiti samo u skladu sa uputstvom za upotrebu. Ne prskati u oči.

 

Sastav:
Alcohol Denat., Butane, Isobutane, Propane, Octylacrylamide/Acrylates/Butylaminoethyl Methacrylate Copolymer, Aqua, Panthenol, Niacinamide, PEG-12 Dimethicone, Benzophenone-4, Aminomethyl Propanol, Limonene, Citronellol, Benzyl Alcohol, Geraniol, Alpha-Isomethyl Ionone, Linalool.

 

Pakovanje: 250ml

005680010465

Pregled

Napišite vaš komentar

Care & Hold sprej za kosu 250ml

Nivea Care & Hold sprej za kosu neguje i obezbeđuje dugotrajno učvršćivanje. Inovativna formulacija sa Eucerit®-om i pantenolom regeneriše i ojačava strukturu vlasi. Ne otežava I ne isušuje kosu. Pruža negu prilikom svakog oblikovanja.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje