Delovanje:
Eucerin Fluid za zaštitu osetljive dečje kože od sunca SPF 50+ je univerzalan i koristi se za zaštitu i kože lica i tela. Posebno je formulisan da umiruje i štiti osetljivu dečju kožu od opekotina od sunca i dugoročnog oštećenja kože izazvanog suncem. Takođe, pogodan je i za primenu na atopičnoj koži. Napredna spektralna tehnologija kombinuje fotostabilne UVA/UVB filtere širokog sprektra za veoma visoku UV zaštitu sa Likokalkonom A . Ovaj moćni antioksidans neutrališe slobodne radikale koje izazivaju UV zraci i vidljiva svetlost visoke energije (HEVIS).

 

Način primene:
1. Odaberite preparat koji nudi odgovarajući nivo zaštite od sunca za kožu vašeg deteta. Trebalo bi da bude posebno formulisan za osetljivu dečju kožu i odgovarajuć za njihov uzrast.
2. Koristite odeću kad god je to moguće kako biste zaštitili kožu dece od sunca. Za nepokrivene delove kože važno je da koristite dovoljno preparata. Možete koristiti svoj dlan da izmerite koliko preparata da nanesete: deblja linija preparata duž vašeg srednjeg prsta računa se kao jedna mera.
3. Postarajte se da sve izložene oblasti dobiju neophodnu zaštitu. Neke delove je lako propustiti. Ne zaboravite deo iza ušiju, zadnji deo vrata, leđa i ramena, kao i šake i stopala, zadnji deo ruku i oblasti oko ivice kupaćeg kostima vašeg deteta.

 

Sastav:
Voda, Homosalate, Glycerin, Alcohol Denat, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Ethylhexyl Triazone, Dibutyl Adipate, Copernicia Cerifera Cera, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, VP-Hexadecene Copolymer, Glycyrrhetinic Acid, Glycyrrhiza Inflata Root Extract, Sucrose Polystearate, Sodium Stearoyl Glutamate, Hydrogenated Polyisobutene, Microcrystalline Cellulose, Cellulose Gum, Xanthan Gum, Acrylates-C10-30-Alkyl-Acrylate-Crosspolymer, Tetrasodium Iminodisuccinate, Sodium Hydroxide, Sodium Chloride, Trisodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol.

 

Pakovanje: 50ml

 

11009714

Pregled

Napišite vaš komentar

Fluid za zaštitu osetljive dečje kože od sunca SPF 50+ 50ml

Fluid za zaštitu od sunca za decu u praktičnom pakovanju džepne veličine. Umiruje i štiti osetljivu kožu i umanjuje rizik od dugotrajnog oštećenja kože. Pogodan za primenu i kod atopične kože.

Napišite vaš komentar

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje