Delovanje:
Napredna spektralna tehnologija kombinuje fotostabilne UVA/UVB filtere širokog sprektra za visoku UV zaštitu sa Likokalkonom A, koji neutrališe slobodne radikale koji izazivaju UV zraci i vidljiva svetlost visoke energije (HEVIS). HEVIS svetlost prodire u dublje slojeve kože i može dovesti do stvaranja slobodnih radikala, koji ometaju rad ćelija i razlažu kolagen i elastin koji koži daju mladalački izgled. HEVIS svetlost takođe se povezuje i sa nejednakom pigmentacijom kože i melazmom.

 

Način upotrebe:
Naneti ravnomerno i obilno pre izlaganja Suncu (manja količina proizvoda smanjuje nivo fotozaštite). Ponavljati postupak često, naročito nakon plivanja, brisanja peškirom ili znojenja.

 

Nemojte ostajati dugo na Suncu, iako koristite preparat za zaštitu od Sunca. Prekomerno izlaganje Suncu je opasno po zdravlje. Bebe i malu decu ne izlažite direktno Suncu. Izbegavajte kontakt sa očima.

 

Sastav:
Alcohol Denat, C12-15 Alkyl Benzoate, Homosalate, Octocrylene, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Cyclomethicone, Glycerin, Glycyrrhiza Inflata Root Extract, Tocopherol, Acrylates-Octylacrylamide-Copolymer, Aqua, Benzoic Acid, Parfum.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 200ml

005680012238

Pregled

Napišite vaš komentar

Sun Protection Sensitive Protect Sun Spray SPF30 200ml

Eucerin Sensitive Protect sa zaštitnim faktorom SPF30 je sprej za zaštitu tela od sunca koji umiruje osetljivu kožu i štiti je od oštećenja izazvanih Suncem. Pogodan je i za masnu i kožu sklonu aknama. Transparentni, nemasni sprej se brzo upija i vodootporan je.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje