Delovanje:
Eucerin napredna spektralna tehnologija pruža veoma visoku UVA/UVB zaštitu kao i zaštitu od vidljive svetlosti visoke energije (HEVIS). Ovaj preparat za zaštitu od sunca takođe stimuliše sopstveni mehanizam obnavljanja DNK kože, a njegova Oil Control tehnologija, sa matirajućim pigmentima, pruža trenutni osećaj suve kože na dodir.

 

UV svetlost je glavni uzrok oštećenja kože od sunca, ali i vidljiva svetlost visoke energije (HEVIS) takođe može da prouzrokuje stvaranje slobodnih radikala koji zatim vrše stres na kožu. Eucerin Dry Touch Gel-krem SPF30 predstavlja izrazito lagani, nemasni preparat za zaštitu od sunca za telo. Klinički i dermatološki je dokazano da odgovara svim tipovima kože uključujući i osetljivu, masnu i kožu sklonu aknama.

 

Gel-krem nudi veoma visoku UV zaštitu: ispunjava najviše standarde UVA i UVB zaštite definisane od strane udruženja Cosmetics Europe. Nivoi UVA zaštite koju preparati pružeju su viši od EU zahteva. Napredna spektralna tehnologija kombinuje fotostabilne UVA/UVB filtere širokog sprektra za visoku UV zaštitu sa Likokalkonom A koji neutrališe slobodne radikale koje izazivaju UV zraci i vidljiva svetlost visoke energije (HEVIS). Ovaj preparat za zaštitu od sunca takođe sadrži i Gliciretinsku kiselinu koja stimuliše sopstveni mehanizam obnavljanja DNK kože i Oil Control tehnologiju sa matirajućim pigmentima koji pružaju trenutni osećaj suve kože na dodir.

 

Eucerin Dry Touch Gel-krem SPF30 se brzo upija i ne ostavlja tragove na koži. Izrazito je vodootporan, otporan na znojenje i na pesak (pesak će se manje lepiti za vašu kožu). Kao i svi preparati za zaštitu od sunca u Eucerin liniji, ne sadrži oktinoksat ni oksibenzon - UV filtere za koje se zna da su štetni po koralne grebene - i u saglasnosti je sa Havajskim zakonom o zaštiti koralnih grebena.

 

Klinička i dermatološka ispitivanja pokazuju veoma dobru podnošljivost na osetljivoj koži, uključujući i masnu i kožu sklonu aknama. Ovaj preparat je testiran u toplim klimatskim uslovima sa visokom vlažnosti vazduha i dokazano je pogodan za korišćenje u takvim uslovima.

 

Način upotrebe:
Nanesite obilno pre izlaganja suncu. Ponavljati postupak, posebno nakon plivanja, brisanja peškirom ili znojenja, radi održavanja prvobitne zaštite. Dozvolite da vaša koža potpuno upije preparat i izbegavajte direktni kontakt sa tkaninama i tvrdim površinama kako biste sprečili njihovu prebojenost.

 

Nemojte ostajati dugo na suncu, iako koristite preparat za zaštitu od sunca. Prekomerno izlaganje suncu je opasno po zdravlje. Bebe i malu decu ne izlažite direktno suncu. Izbegavajte kontakt sa očima.

 

Sastav:
Voda, Alcohol Denat, Homosalate, Ethylhexyl Salicylate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, C12-15 Alkyl Benzoate, Dibutyl Adipate, Ethylhexyl Triazone, Stearyl Alcohol, Butylene Glycol Dicaprylate-Dicaprate, Copernicia Cerifera Cera, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Glyceryl Stearate, Lauroyl Lysine, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Glycyrrhetinic Acid, Glycyrrhiza Inflata Root Extract, Glycerin, Silica Dimethyl Silylate, Distarch Phosphate, Silica, Chondrus Crispus Extract, Hydroxy Komplex, Hydrogenated Rapeseed Oil, Xanthan Gum, Carbomer, Sodium Stearoyl Glutamate, Sodium Chloride, Dimethicone, Sodium Hydroxide, Trisodium EDTA, Phenoxyethanol, Parfum.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 200ml

005680012236

Pregled

Napišite vaš komentar

Sun Protection Sensitive Protect Dry Touch gel-krema SPF30 200ml

Podjednako prijatan za korišćenje koliko i efikasan, ovaj izrazito lagani gel-krem preparat za zaštitu od sunca brzo se upija, ostavlja 0% tragova i pruža trenutni osećaj suve kože na dodir. Pruža pouzdanu zaštitu za sve tipove kože.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje