Delovanje:
Eucerin sprej za zaštitu osetljive dečje kože od sunca SPF 50+ je preparat za zaštitu od sunca za decu posebno formulisan da umiruje i štiti osetljivu dečju kožu od opekotina od sunca i dugoročnog oštećenja kože izazvanog suncem. Napredna spektralna tehnologija kombinuje fotostabilne UVA/UVB filtere širokog sprektra za veoma visoku UV zaštitu sa Likokalkonom A. Ovaj moćni antioksidans neutrališe slobodne radikale koje izazivaju UV zraci i vidljiva svetlost visoke energije (HEVIS).Klinička i dermatološka ispitivanja pokazuju dobru podnošljivost na dečjoj osetljivoj koži. Sprej za zaštitu od sunca za decu takođe sadrži i gliciretinsku kiselinu koja stimuliše sopstveni mehanizam obnavljanja DNK kože. Bez parfema i izrazito vodootporna formulacija takođe sadrži i "bez tregova nakon pranja" tehnologiju. Kliničkim i dermatološkim studijama je dokazano da odgovara dečjoj osetljivoj koži, uključujući i kožu sa atopijskim dermatitisom.

 

Način primene:
1. Odaberite preparat koji nudi odgovarajući nivo zaštite od sunca za kožu vašeg deteta. Trebalo bi da bude posebno formulisan za osetljivu dečju kožu i odgovarajuć za njihov uzrast.
2. Koristite odeću kad god je to moguće kako biste zaštitili kožu dece od sunca. Za nepokrivene delove kože važno je da koristite dovoljno preparata. Možete koristiti svoj dlan da izmerite koliko preparata da nanesete: deblja linija preparata duž vašeg srednjeg prsta računa se kao jedna mera.
3. Postarajte se da sve izložene oblasti dobiju neophodnu zaštitu. Neke delove je lako propustiti. Ne zaboravite deo iza ušiju, zadnji deo vrata, leđa i ramena, kao i šake i stopala, zadnji deo ruku i oblasti oko ivice kupaćeg kostima vašeg deteta.

 

Sastav:
Voda, Glycerin, Octocrylene, Alcohol Denat, Butylene Glycol Dicaprylate-Dicaprate, Titanium Dioxide - nano, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Isopropyl Palmitate, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Glyceryl Stearate Citrate, Hydrogenated Coco-Glycerides, Cetearyl Alcohol, Glycyrrhetinic Acid, Glycyrrhiza Inflata Root Extract, Xanthan Gum, VP-Hexadecene Copolymer, Acrylates-C10-30-Alkyl-Acrylate-Crosspolymer, Dimethicone, Silica, Sodium Citrate, Tetrasodium Iminodisuccinate, Cellulose Gum, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Trisodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol.

 

Pakovanje: 150ml

 

11009643

Pregled

Napišite vaš komentar

Sprej za zaštitu osetljive dečje kože od sunca SPF 50+ 200ml

Sprej za zaštitu od sunca za bebe i decu sa „Bez tragova nakon pranja” tehnologijom. Umiruje i štiti osetljivu kožu i umanjuje rizik od dugoročnog oštećenja kože.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje