Delovanje:
Iz dana u dan koža je sve lepša i energičnija, blista od sjaja. Kompleks "Vita-Light" pomaže u jačanju sjaja kože i jačanju njene vitalnosti i energije. Njegova tečna, sveža i lagana tekstura savršeno se stapa s kožom. Pruža osećaj gole kože, neuočljivu završnicu i veoma laganu pokrivenost.

 

„Pored toga što se ne može detektovati na koži, ova podloga nove generacije ima istinska svojstva za negu kože, koja ostavljaju kožu predivno blistavom. Njena sveža i fluidna tekstura je veoma iznenađujuća, pravo je uživanje za nanošenje i rad“, ističe Damian Garozzo, Sisley šminker. Ten je odmah ujednačen i ultra prirodan sa suptilnim satenskim završetkom. Koža je hidrirana, glatkija i svežija. Iz dana u dan koža je sve lepša i energičnija, blista od sjaja.

 

Ključni sastojci proizvoda:

- "Hydro-Booster" kompleks (koktel ključnih sastojaka za hidrataciju: hijaluronska kiselina, konjac glukomanan mikrosfere): održava hidrataciju kože za punu, elastičnu kožu

- "Aqua-Lock" kompleks (koktel ključnih sastojaka koji zarobljavaju vodu): ekstrakt vodene mente, biljke na bazi šećera): obezbeđuje svežinu i trenutnu hidrataciju

- "Vita-Light" kompleks (ekstrakti kivija + acerole): pojačava blistavost tena i pojačava energiju i vitalnost kože.

 

Način upotrebe:
Protresite pre upotrebe. Nanesite podlogu vrhovima prstiju ili četkicom za tečnu podlogu laganim pokretima za zaglađivanje. Počnite nanošenjem na središnju liniju lica, a zatim proširite prema spolja.

 

Sastav:
AQUA/WATER/EAU, PHENYL TRIMETHICONE, ALCOHOL DENAT., DIMETHICONE, TALC, LAURYL PEG-10 TRIS(TRIMETHYLSILOXY)SILYLETHYL DIMETHICONE, DIPHENYL DIMETHICONE/VINYL DIPHENYL DIMETHICONE/SILSESQUIOXANE CROSSPOLYMER, DICAPRYLYL CARBONATE, GLYCERIN, SACCHARIDE ISOMERATE, MENTHA AQUATICA LEAF EXTRACT, MALPIGHIA GLABRA (ACEROLA) FRUIT EXTRACT, ACTINIDIA CHINENSIS (KIWI) FRUIT EXTRACT, SODIUM HYALURONATE, GLUCOMANNAN, ETHYLHEXYL PALMITATE, POLYSILICONE-11, ACRYLATES/POLYTRIMETHYLSILOXYMETHACRYLATE COPOLYMER, STEARALKONIUM HECTORITE, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA BUTTER), TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, ALUMINUM HYDROXIDE, PROPYLENE CARBONATE, TRIHYDROXYSTEARIN, CITRIC ACID, SODIUM CITRATE, PARFUM/FRAGRANCE, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, TOCOPHEROL, MAY CONTAIN [+/- TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), IRON OXIDES (CI 77491, CI 77492, CI 77499).].

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 30ml

005680011548

Pregled

Napišite vaš komentar

Phyto-Teint Nude (2N Ivory Beige) 30ml

Phyto-Teint Nude je podloga za negu kože bez ulja. Postignite ultra prirodan, blistav i ujednačen ten uz čistu pokrivenost. Odmah, ten je poboljšan suptilnim satenskim završetkom. Tekstura kože je zaglađena. Koža je hidrirana i puna. Male nesavršenosti su zamagljene.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje