Delovanje:
Clarins inovacija u vidu tečnog pudera koji neguje kožu baš kao serum. Ovaj laki ton za kožu i savršeni ten može dalje da se izgradi i kombinuje uz pomoć jedinstvenih mineralnih pigmenata sa hranljivim biljnim uljima koji trenutno pojačavaju sjaj i hidriraju kožu lica. Formulisan sa 98% sastojaka prirodnog porekla, njegova tečna tekstura se lako nanosi i topi se u kožu za prirodni finiš: ten ostaje prirodno blistav* i bez sjaja. Kvalitet vaše prirodne kože će se vremenom poboljšati redovnom upotrebom, postajući podatniji i sjajniji. Tonirani Clarins Oleo-Serum je pogodan za sve tipove kože, čak i za suvu, i prilagođava se svim tonovima kože sa nekoliko nijansi, od veoma svetle do veoma duboke.

 

Prednosti proizvoda:

- trenutno osvetljava ten kože lica

- duboko hrani kožu lica

- pomaže u sprečavanju dehidracije kože lica

 

Formula sadrži 30% [TRI OLEO COMPLEKS] sastavljenog od hranljivih suvih biljnih ulja i skvalana biljnog porekla za udobnost. Organska ulja jojobe i lešnika pomažu u hranjenju kože i sprečavanju dehidracije. Pored ovog nutritivnog koncentrata, zaštitni ceramidi pomažu u jačanju barijerne funkcije kože.

 

Način upotrebe:
Aplikacija se može podesiti prema željenom intenzitetu i pokrivenosti. Potreban broj kapi potrebno je staviti na čistu kožu lica.

2 kapi za prirodan zdrav sjaj koji trenutno transformiše i osvetljava vaše lice.

3 kapi za ujednačen ten; nesavršenosti su zamagljene, a tekstura kože zaglađena.

4 kapi za besprekorno prekrivanje, sve nesavršenosti su izglađene, a ten je savršeno ujednačen.

 

Sastav:
COCO-CAPRYLATE / CAPRATE, SQUALANE, CI 77891 / TITANIUM DIOXIDE, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL, DICAPRYLYL CARBONATE, CORYLUS AVELLANA (HAZELNUT) SEED OIL, SILICA, CI 77492 / IRON OXIDES, STEARALKONIUM HECTORITE, PARFUM / FRAGRANCE, CI 77491 / IRON OXIDES, ALUMINUM HYDRO XIDE, PROPYLENE CARBONATE, CI 77499 / IRON OXIDES, SODIUM LAUROYL GLUTAMATE, CERAMIDE NP, LYSINE, MAGNESIUM CHLORIDE, TOCOPHEROL.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 30ml

005680014296

Pregled

Napišite vaš komentar

Tinted Oleo-Serum (N°04) 30ml

Prvi Clarins tonirani serum za negu kože lica. Kombinacija mineralnih pigmenata i suvih biljnih ulja. Za blistav sjaj, blistavost i dubinsku ishranu kože lica.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje