Delovanje:

Uz Guerlain L'Essentiel, gola koža je lepša, iz dana u dan. Formula omogućava koži da diše, čuvajući prirodnu hidrataciju i štiti je od svakodnevnih spoljašnjih agresora kao što su UVA i UVB. Ten je ujednačeniji; smanjen je izgled nesavršenosti.

 

Jedinstvena i asimetrična boca dizajnera Mathieua Lehanneura, inspirisana suptilnom umetnošću ravnoteže, ponovo osmišljena sa elegantnom mat završnom obradom. Guerlain L'Essentiel High Perfection 24h Wear boca je dizajnirana kako bi se lako reciklirala3.

 

Guerlain L'Essentiel puder karakteriše mošusni drveni miris koji se otvara gornjom notom belog badema. Delikatna srednja nota belog čaja otkriva meku i kremastu baznu notu sandalovine. Njegov šarm sublimira note belog mošusa i tonke.

 

Koža zrači lepotom za ujednačenu, blistavu šminku koja ostaje mat tokom celog dana.

 

Odmah:
- omogućava koži da diše i čuva hidrataciju4

 

Iz dana u dan:
- gola koža je lepša: koža je glatkija (+15%), a tekstura kože je prefinjena (+9%)5
- rezultat šminkanja postaje još lepši: smanjen je izgled pora (-59%), kao i pojava pigmentnih nesavršenosti (-45%)6, dok je ten svež i ujednačen, matiran sa neprimetnim izgledom i osećajem.

 

Formula dermatološki testirana na svim tipovima kože, čak i na osetljivoj.

 

1Proračun zasnovan na međunarodnom ISO standardu 16128, Delovi 1 i 2. Preostalih 4% doprinosi optimizaciji integriteta formule tokom vremena i njene senzorne teksture.

2Instrumentalni test na 20 žena.

3Prema lokalnim standardima za sortiranje i reciklažu.

4Instrumentalni test.

5Klinička procena dermatologa na 30 žena bele kože posle 1 meseca, na goloj koži.

6Klinička procena dermatologa na 30 žena bele kože nakon 1 meseca, na koži sa šminkom.

Izvor: Guerlain.

 

Način upotrebe:
Da biste probudili ten, utapkajte u kožu Guerlain L'Essentiel četkom pre nanošenja šminke. Počnite od unutrašnjeg ugla oka, idite do uha, a zatim dole prema bradi. Nanesite puder direktno na četkicu, u zavisnosti od željenog nivoa prekrivanja: jedna kap za lagano prekrivanje, dve do tri kapi za srednje prekrivanje. Zatim nanesite podlogu na lice na pet tačaka: čelo, nos, brada, levi i desni obraz. Utapkajte i izblendajte podlogu od sredine lica ka spolja dok se rezultat ne ujednači.

 

Sastav:
AQUA (WATER), C9-12 ALKANE, GLYCERIN, PROPANEDIOL, SILICA, POLYGLYCERYL-6 POLYRICINOLEATE, TITANIUM DIOXIDE [NANO], VP/EICOSENE COPOLYMER, DICAPRYLYL CARBONATE, ALCOHOL, COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, POLYGLYCERYL-2 ISOSTEARATE, PARFUM (FRAGRANCE), DISTEARDIMONIUM HECTORITE, GLYCERYL CAPRYLATE, POLYGLYCERYL-10 DECAISOSTEARATE, SODIUM MYRISTOYL GLUTAMATE, CAESALPINIA SPINOSA FRUIT EXTRACT, ALPHA-GLUCAN OLIGOSACCHARIDE, SODIUM CHLORIDE, STEARIC ACID, SODIUM CITRATE, POTASSIUM SORBATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, ALUMINA, CELLULOSE, POLYHYDROXYSTEARIC ACID, KAPPAPHYCUS ALVAREZII EXTRACT, POLYMNIA SONCHIFOLIA ROOT JUICE, ALUMINUM HYDROXIDE, CITRIC ACID, BUTYLENE GLYCOL, MALTODEXTRIN, LACTOBACILLUS, TOCOPHEROL, THEOBROMA CACAO (COCOA) SEED EXTRACT, [+/- CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CI 77947 (ZINC OXIDE)].

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 30ml

005680011634

Pregled

Napišite vaš komentar

L'Essentiel High Perfection 24h Wear SPF15 (01W Very Light Warm) 30ml

Prirodnost i učinak šminke se ponovo spajaju u Guerlainu. Puder napravljen od 96% sastojaka prirodnog porekla1 sa prirodnim mat završnim slojem i visokom pokrivenošću koja traje 24 sata2. Tekstura je udobna i lagana, ostavljajući ten prirodnim i besprekornim tokom celog dana. Pore i nesavršenosti su zamagljeni.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje