Delovanje:
Zahvaljujući sastojku koji cilja kolagen³, ova podloga sublimira izgled kože od prvog dana i nastavlja da ga poboljšava svakim narednim nanošenjem. Njegovi dvostruki zlatni pigmenti koji doprinose intenzivnom blistavom tenu, kombinovani su sa sedefom i nagoveštajem 24-karatnog zlata. Parure Gold ima formulu otpornu na znoj i toplotu koja se prilagođava svakom godišnjem dobu i regionu. Guerlain Parure Gold ima karakterističan i delikatan cvetni miris. Prva nota breskve pomešana sa akordom biljnih nota je sveža i svetlucava. Srce ruže, maline i jasmina obogaćeno je benzoinom i belim mošusom.

 

Nakon upotrebe Guerlain Parure Gold tečnog pudera, trenutno⁴ koža je hidrirana (+21%), ten je sjajniji (+20%), blistav (+22%), i ujednačen (+21%). Dan za danom⁴ gola koža izgleda glatkija (+12%) i blistavija (+9%), tekstura kože je prefinjena. Sve u svemu, kvalitet kože je poboljšan. Žene koje su testirale proizvod⁵ otkrile su da je njihov ten izgledao odmornije i da su vidljivi znaci umora manje očigledni. Koža je lepša kao da je puna.

 

Formula koja poboljšava kožu i sadrži sastojak koji cilja kolagen³ sa svojstvima zaglađivanja⁶. Pigmenti koji reflektuju svetlost koji daju lak, blistav rezultat, uparen sa nagoveštajem 24-karatnog zlata. Dvostruki zlatni pigmenti pomažu da se prikriju mrlje i reflektuju svetlost kako bi trenutno posvetlili tamne delove, suprotstavili se umornom izgledu kože i stvorili besprekoran ten.

 

¹Instrumentalni test, 20 žena, u Francuskoj.

²Instrumentalni test, 10 volontera, u Francuskoj.

³In-vitro test sastojka.

⁴Klinički test koji je vodio dermatolog, 43 žene, u Francuskoj.

⁵Test zadovoljstva, 43 žene, u Francuskoj.

⁶In-vivo test sastojka (tipična formula).

Izvor: Guerlain.

 

Način upotrebe:
Nanesite dve do tri kapi tečne podloge na lice i vrat. Umešajte od sredine lica ka spolja dok se ne postigne ujednačen rezultat.

 

Sastav:
AQUA (WATER), CYCLOPENTASILOXANE, ALCOHOL, PEG-9 POLYDIMETHYLSILOXYETHYL DIMETHICONE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, PHENYL TRIMETHICONE, DIMETHICONE, TITANIUM DIOXIDE [NANO], ACRYLATES / DIMETHICONE COPOLYMER, SILICA, PROPYLENE GLYCOL DICAPRYLATE / DICAPRATE SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, SORBITAN SESQUIOLEATE, SODIUM MYRISTOYL GLUTAMATE, ALUMINUM HYDROXIDE, PARFUM (FRAGRANCE), STEARIC ACID, SODIUM BENZOATE, PROPYLENE CARBONATE, COMMIPHORA MYRRHA RESIN EXTRACT, LINALOOL, CITRONELLOL, HYDROGEN DIMETHICONE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, TOCOPHEROL, CAPRYLYL GLYCOL, CALCIUM ALUMINUM BOROSILICATE, LAUROYL LYSINE, BHT, GERANIOL, LIMONENE CITRAL, ACETYL HEXAPEPTIDE-8, GOLD, TIN OXIDE, [+/- CI 77491,CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE)].

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 30ml

005680013168

Pregled

Napišite vaš komentar

Parure Gold Foundation (N°12 Light Rosy) 30ml

Crpeći svoju inspiraciju iz zlata, simbola lepote i večnosti, Guerlain je osmislio svoju Parure Gold podlogu, stvarajući formulu koja daje blistav ten. Ovaj potpuno pokrivajući tečni puder nudi mogućnost 24-časovnog nošenja¹, hidrataciju² i blistav efekat podmlađivanja kože lica. Pruža besprekoran, ujednačen i blistav ten koji prekriva mrlje.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje