Delovanje:
Formulisan da deluje kao veo koji poboljšava lepotu i štiti (od zagađenja), stvara tanku barijeru preko kože. Ten ostaje besprekoran, sa osećajem meke udobnosti koji traje ceo dan. Parure Gold ima karakterističan i delikatan cvetni miris. Prva nota breskve pomešana sa akordom biljnih nota je sveža i svetlucava. Srce ruže, maline i jasmina obogaćeno je benzoinom i belim mošusom.

 

Guerlain Parure Gold Mist postavlja šminku dok istovremeno pojačava blistavost pudera (+29% blistavije¹). Koža otkriva osećaj gipkosti, i trenutno je vidljivo zaglađena. Koža je hidratizirana (+31% na 6 sati²) kao da je revitalizovana.

 

¹Instrumentalni test, 20 žena, u Francuskoj.

²Instrumentalni test, 11 volontera, u Francuskoj.

Izvor: Guerlain.

 

Način upotrebe:
Nakon nanošenja šminke, zatvorite oči i poprskajte maglu dva ili tri puta držeći bočicu 20cm od lica. Prskajte u obliku "Z" počevši od leve strane čela i završavajući na desnoj strani vilice.

 

Sastav:
AQUA (WATER), PROPANEDIOL, ALCOHOL, GLYCERIN, PHENOXYETHANOL, PEG-60 HYDROGENATED CASTOR OIL VP/VA COPOLYMER, SODIUM CITRATE, PARFUM (FRAGRANCE), CITRIC ACID, ECHINACEA PURPUREA EXTRACT, CAPRYLYL GLYCOL, LINALOOL, CITRONELLOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, GERANIOL, ACETYL HEXAPEPTIDE-8, CI 19140 (YELLOW 5), BHT, CI 14700 (RED 4), TOCOPHEROL.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 30ml

005680013167

Pregled

Napišite vaš komentar

Parure Gold Mist 30ml

Parure Gold Mist je poslednji korak za besprekoran rezultat šminke. Postavlja šminku i donosi blistaviju završnicu podlozi. Ten dobija trenutnu lepotu zahvaljujući hidratantnim i zaglađujućim svojstvima formule, koja su dizajnirana da kožu ostave mekom i hidratizovanom.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje