Delovanje:
Mikro-difuzija mista za lice stvara čist veo svežine na koži i produžava zadržavanje šminke bez promene njene boje. Šminka za lice ostaje sveža i besprekorna, bez obeležavanja crta lica ili prelaska u bore i fine linije. Koncentrisana u vodi i obogaćena cvetom divlje maćuhice, ovaj mist za lice pruža koži hidrataciju i blagotvornu svežinu, dok ujedno fiksira šminku.

 

Način upotrebe:
Za svež efekat i dugo nošenje, raspršite proizvod sa oko 20cm na lice u obliku latiničnog slova "Z". Nanesite kao poslednji korak u rutini šminkanja ili tokom dana za dodatnu hidrataciju kože. Idealno za postavljanje i pojačavanje šminke.

 

Sastav:
AQUA (WATER), METHYLPROPANEDIOL, PENTYLENE GLYCOL, CAPRYLYL GLYCOL, CHLORPHENESIN, PVP, PPG-26-BUTETH-26, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, SODIUM CITRATE, PARFUM (FRAGRANCE), ALCOHOL, HYDROLYZED VIOLA TRICOLOR EXTRACT, CITRIC ACID, 1,2-HEXANEDIOL, CI 60730 (EXT. VIOLET 2).

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 100ml

005680013298

Pregled

Napišite vaš komentar

Forever Perfect Fix Setting Spray 100ml

Dior Forever Perfect Fix Setting Spray je prvi Dior mist za lice sa trostrukim dejstvom: dugotrajno se nosi, postavlja šminku i pruža trenutnu hidrataciju kože, sve u jednom koraku.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje