Delovanje:
Zahvaljujući Stardust tehnologiji, dijamantskom prahu inkapsuliranom u mikrosfere, svetlost se reflektuje u novom pravcu da bi se stvorio oreol sa mekim fokusom. Raznobojne biserne mrlje maksimiziraju difuziju svetlosti i delikatno ispravljaju ten zahvaljujući jedinstvenoj mešavini boja, potpisu Guerlain Météorites asortimana koji je prava kombinacija upijajućih pudera i specijalnog polimera za dugotrajan mat i ujednačen ten.

 

Delikatan miris ljubičice je neponovljiv i stvara potpunu zavisnost.

 

Način upotrebe:
Météorites baza je prvi korak u vašoj rutini šminkanja i treba je naneti ujutru nakon uobičajene nege kože, samostalno ili kao podlogu za šminku. Za optimizovanu aplikaciju uzmite malu količinu proizvoda i zagrejte je između prstiju da bi se biseri rastopili.

 

Sastav:
AQUA (WATER), GLYCERIN, CYCLOPENTASILOXANE, PROPANEDIOL, PHENOXYETHANOL, PENTYLENE GLYCOL, SILICA, ALCOHOL, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, BUTYLENE GLYCOL, HYDROXYETHYLCELLULOSE, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CETEARYL ISONONANOATE, GELLAN GUM, DIMETHICONE / VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, CALCIUM ALGINATE, ACRYLATES / C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, PARFUM (FRAGRANCE), DISODIUM EDTA, TROMETHAMINE, SODIUM HYDROXIDE, POLYMETHYLSILSESQUIOXANE, CI 77491 (IRON OXIDES), TIN OXIDE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, BENZYL BENZOATE, BHT, DIAMOND POWDER, TOCOPHEROL.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 30ml

005680012965

Pregled

Napišite vaš komentar

Météorites Base 30ml

Guerlain Météorites Base je podloga za šminku koja poboljšava kožu i sprečava otupljenost. Sveža tekstura gela se topi sa ružičastim perlama da bi koži dala punašnu završnicu, dok kombinacija upijajućih pudera i specijalnog polimera neutrališe višak sebuma i pomaže da se prikriju mrlje za dugotrajan mat ten koji postepeno postaje ujednačeniji sa svakim nanošenjem.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje