Delovanje:
Dodajte preliven sjaj svom tenu pomoću Météorites Liquid Pearls hajlajtera koji će dati biserni sjaj na visokim tačkama vašeg lica. Prvi Guerlain hajlajter u olovci trenutno dodaje sjaj koži koja hvata i reflektuje svetlost. Aplikator u vidu jastučića nanosi savršenu količinu proizvoda svaki put, a tekstura svežeg gela se lepo topi u kožu, pružajući eterično svetlo koje oblikuje i definiše konture lica.

 

Météorites Liquid Pearls hajlajter u olovci je prožet mikro-biserima koji pružaju trenutni sjaj, dok ekstrakt japanskog bisera pojačava prirodnu svetlost kože reflektujući svetlost. Ova dva sastojka su pomešana sa biljnim glicerinom, koji hidrira kožu, kao i sa poznatim mirisom ljubičice Meteorita koji se zadržava na koži.

 

Način upotrebe:
Météorites baza je prvi korak u vašoj rutini šminkanja i treba je naneti ujutru nakon uobičajene nege kože, samostalno ili kao podlogu za šminku. Za optimizovanu aplikaciju uzmite malu količinu proizvoda i zagrejte je između prstiju da bi se biseri rastopili.

 

Sastav:
AQUA (WATER), CYCLOPENTASILOXANE, MICA, GLYCERIN, PHENYL TRIMETHICONE, CETYL PEG/PPG-10/1 DIMETHICONE, ALCOHOL, PHENOXYETHANOL, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, LECITHIN, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, PARFUM (FRAGRANCE), TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, PROPYLENE CARBONATE, HEXADECENE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, BENZYL BENZOATE, BUTYLENE GLYCOL, TIN OXIDE, LINALOOL, BENZYL ALCOHOL, LIMONENE, AMYL CINNAMAL, GERANIOL, BHT, ALUMINUM HYDROXIDE, HYDROLYZED CONCHIOLIN PROTEIN, HYDRATED SILICA, HYDROGEN DIMETHICONE, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, TOCOPHEROL, [+/- CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CI 77491 (IRON OXIDES)].

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 2ml

005680012964

Pregled

Napišite vaš komentar

Météorites Liquid Pearls Highlighter (N°03 Pearly Amber) 2ml

Prva Guerlain olovka za osvetljavanje, obogaćena ekstraktom japanskog bisera. Njegova ekstra-sveža tekstura gela topi se u kožu za tren oka i osvetljava konture lica finim prelivom.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje