Delovanje:
Fillerina 12HA filer za usne i usta sadrži visoko modulovanu koncentraciju 12 molekula hijaluronske kiseline, dopunjenu sa 3 molekula kolagena i 2 elastina koji imaju različite molekulske težine kako bi konturi usana i usta pružile čvrstinu i fleksibilnost. Pseudoalteromonas Ferment je specifična komponenta koja je naročito efikasna u stimulaciji sinteze kolagena na nivou kože, tako kratkoročno/dugoročno doprinoseći smanjivanju vidljive znakove na konturi usana (testiranje na aktivnim sastojcima).

 

Način upotrebe:
Posebni aplikator Fillerina 12HA sa efektima popunjavanja i zatezanja za usne i usta ima vrh koji sadrži tri loptice od nerđajućeg čelika za masažu i 7ml gela. Kako biste proizvod ispravno naneli, pritisnite mehanizam na vrhu aplikatora nekoliko puta dok ne izađe željena količina gela (za prvo nanošenje potrebno je nekoliko pritisaka). Kružnim pokretima nanesite gel preko cele površine usana i oko usta. Sačekajte nekoliko minuta kako bi aktivni sastojci prodrli kroz kožu. Nakon što se usne osuše, po želji možete naneti karmin ili sjaj za usne.

 

Važno: Gel se nanosi na čiste usne. Osećaj peckanja koji može da se javi nakon nanošenja izazvan je delovanjem preparata. Proizvod nanesite nekoliko puta dnevno na način koji je opisan. Tretman traje oko mesec dana. Učestalo ga ponovite tokom cele godine. Nakon svake upotrebe aplikator očistite mekanom tkaninom kako biste sprečili taloženje ostataka preparata i omogućili adekvatnu higijenu aplikatora.

 

Sastav:
Aqua, Glycerin, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Sodium Hyaluronate, 1,2-Hexanediol, Hydrolyzed Elastin, Pentylene Glycol, Pseudoalteromonas Ferment Extract, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Hyaluronic Acid, Hydrolyzed Collagen, Caprylyl Glycol, Carbomer, Butylene Glycol, Tropolone, Hydroxypropyl Cyclodextrin, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Palmitoyl Tripeptide-38, Soluble Collagen, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Decylene Glycol, Sodium Chondroitin Sulfate, Acetyl Hexapeptide-37, Sodium Benzoate, Salicylic Acid, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Disodium EDTA, Sodium Chloride, Phenoxyethanol, Sodium Salicylate, Sorbic Acid, Ethylhexylglycerin.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 7ml

005680011872

Pregled

Napišite vaš komentar

Fillerina 12HA Lips and Mouth Filler (Grade 5) filer za usne i usta 7ml

Fillerina 12HA sa efektima popunjavanja i zatezanja za usne i usta je dermokozmetički tretman u gelu koji podstiče efekat povećanja volumena i popunjavanja neravnina na tkivu, i definiše konture usta zahvaljujući svom dejstvu zaglađivanja bora.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje