Delovanje:
Fillerina 12HA Densifiing-Filler neinvazivni dermokozmetički tretman je preparat za kućnu upotrebu koji se koristi 14 dana i nanosi se pomoću specijalnog aplikatora sa skraćenim vrhom. Formulacija Fillerina gela povezuje 12 različitih tipova hijaluronske kiseline sa 12 različitih molekulskih težina, u rasponu od 400 do 2.000.000 Da (Daltona), za modulirano punjenje različitih slojeva kože (prodiranje molekula je testirano ex-vivo sa Franz ćelijama). Oni su povezani sa 3 kolagena i 2 elastina koji imaju svojstva zgušnjavanja i elastičnosti. Među hijaluronskim kiselinama sa efektom punila sadržanim u ovoj formulaciji, tri nove, sa molekulskom težinom 20.000, 80.000 i 500.000 Da, pokazale su veliku sposobnost penetracije (ex-vivo test). Fillerina 12HA Densifiing-Filler povezuje 3 molekula kolagena sa različitim molekularnim težinama (2.000, 12.000 i 300.000 Da) koji prodiranjem do dermisa (ex-vivo test sa Franz ćelijama) mogu podstaći povećanje ekstradenularnog matriksa i poboljšati matriks efekat punjenja, u sinergiji sa molekulima hijaluronske kiseline.

 

Sa hronološkim starenjem, količina i kvalitet elastina, proteina koji izgrađuje elastična vlakna, drastično opada, ugrožavajući plastičnost kože i doprinoseći opuštanju kože. Formulacija povezuje 2 molekula elastina sa različitim molekularnim težinama (1.400 Da i 2.200 Da), koji imaju za cilj da nadoknade ovaj gubitak i povrate elastičnost i plastičnost kože. Ovaj tretman je neinvazivan, i aplikatori nemaju na sebi iglu tako da nema uboda i probijanja kože, već se aplikator koristi za precizno nanošenje gela i filma na kožu.

 

Fillerina 12HA Densifiing-Filler gel je obogaćen i dodatnim komponentama koje pomažu u popunjavanju i volumiziranju hijaluronske kiseline, delujući postupnije i podržavajući njihovu biološku funkciju na strukturama na nivou kože: palmitoil tripeptid-38 (Matrifull) i acetil heksapeptid-37. Konačno, hondroitin sulfat pomaže u stvaranju 3D skele sa molekulima hijaluronske kiseline.

 

Ovaj tretman sadrži dve boce u okviru kojih se zasebno nalaze dermokozmetički gusti gel (boca 1), kao i hranjivi film (boca 2). Ujedno, pakovanje sadrži i dva precizna aplikatora. Bez igle. Svaka od boca sastoji se od 14 doza (2ml svaka) koje za cilj imaju da stvore efekat punoće sa 12 hijaluronskih kiselina sa različitim molekulskim masama, kao i efekat zgušnjavanja sa 3 kolagena i 2 elastina. Tretman je namenjen za depresije kože (starosne bore i linije ekspersije), za volume jagodica i usana. Pomaže učvršćivanju struktura kože kao što su kolagena vlakna, elastična vlakna i ekstracelularni matriks.

 

Fillerina 12HA Densyfying Filler neinvazivni intenzivni tretman bi se trebao koristiti svaki dan, 14 dana, ujutru ili uveče, u zavisnosti od ličnih potreba i navika, nanoseći 2ml gustog filer gela (boca broj 1) na bore, na upadljivi mikroreljef i na područja koja zahtevaju posebnu punoću (jagodice, usne). Da bi se unapredio efekat Fillerine, preporučuje se nanošenje na čistu kožu, bez sebuma i nečistoća, a nakon nanošenja gustog filer gela nanosi se hranjivi film (boca 2) koji će obezbediti dovoljnu količinu hidratantnih i hranjivih supstanci, dok ujedno omogućava završetak tretmana nanošenja filera uz maksimalan užitak za kožu, lice i vrat.

 

Delovanje (Grade 5, namenjeno osobama preko 50 godina):

- veoma duboke bore i ekspresije

- staračke bore sa veoma izraženim i neujednačenim mikroreljefom

- teška depresija i iscrpljivanje tkiva

- koža nedovoljne debljine, gustine i plastičnosti

- označeni znaci opuštenosti

- potreba za većim volumenom jagodica i usana 

 

Način upotrebe:
Nanošenje se vrši pomoću posebnog neinvazivnog dispenzera / aplikatora, koji omogućava sakupljanje dve odvojene količine proizvoda od 1ml (što ukupno iznosi 2ml po nanošenju) i precizno ispuštanje na željena područja. Filer gel treba ostaviti da deluje 10 minuta kako bi aktivni sastojci “popunili” željena područja. Koristeći dlanove ili prste utapkajte preostali deo proizvoda kako biste dovršili nanošenje.

 

Ne primenjujte rotacione masaže ili pokrete kako biste izbegli moguće stvaranje površinskih ostataka. Svaki osećaj napetosti kože je posledica delovanja proizvoda. Zatim nanesite hranjivi film (boca broj 2) koji obezbeđuje dovoljnu količinu hidratantnih i hranljivih supstanci, i omogućava završetak nanošenja filera uz maksimalan užitak za kožu, lice i vrat. Izvucite 1-2ml hranljivog filma, kao što je preporučeno, i nanesite preko celog lica i vrata. Da biste pomogli dejstvu proizvoda, poželjno je da popijete i dve čase vode pre nanošenja filer gela.

 

Filerina boce (broj 1 i 2) su hermetički zatvorene specijalnim metalom i plastičnim sistemom za otvaranje. Strana na kojoj se otvara označena je sa dve strelice: podignite plastični disk prateći strelice i lagano povucite nagore, a zatim okolo skinite preostali metalni zatvarač. Uklonite gumeni čep i odložite ga, zatim izvucite željenu količinu proizvoda. Nakon otvaranja, zatvorite bocu koristeći plastični čep koji se nalazi u kutiji (boci).

 

Sastav:
Boca 1 - Dermokozmetički gusti gel: Aqua, Glycerin, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Sodium Hyaluronate, Caprylyl Glycol, Carbomer, 1,2-Hexanediol, Hydrolyzed Elastin, Pentylene Glycol, Butylene Glycol, Sodium Hydroxide, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Hydrolyzed Collagen, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Hyaluronic Acid, Phenoxyethanol, Tropolone, Hydroxypropyl Cyclodextrin, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Decylene Glycol, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Soluble Collagen, Sodium Chondroitin Sulfate, Palmitoyl Tripeptide-38, Palmitoyl Hexapeptide-52, Acetyl Hexapeptide-37, Palmitoyl Heptapeptide-18, Xanthan Gum, Glyceryl Caprylate, Phenylpropanol, Glycolic Acid, Sodium Benzoate, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Sodium Chloride, Sorbic Acid, Lactic Acid, Polyvinyl Alcohol, Hyaluronic Acid, Collagen, Elastin, Matrifull.

 

Boca 2 - Hranjivi film: Aqua, Cyclopentasiloxane, Glycerin, HDI/Trimethylol Hexyllactone Crosspolymer, Polysilicone-11, C30-45 Alkyl Cetearyl Dimethicone Crosspolymer, Dimethicone, Steareth-2, Xylitol, Butylene Glycol, Steareth-21, Limnanthes Alba Seed Oil, Boron Nitride, Tocopheryl Acetate, Stearic Acid, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Palmitic Acid, Benzophenone-4, Parfum, Benzophenone-3, Allantoin, Pseudoalteromonas Ferment Extract, Xanthan Gum, Butyrospermum Parkii Butter, Silica, Acetyl Hexapeptide-30, Limonene, Linalool, Hexyl Cinnamal, Sodium Hydroxide, Butylphenyl Methylpropional, Geraniol, Citronellol, Caprylyl Glycol, Arginine, Salicylic Acid, Coumarin, Citral, Diazolidinyl Urea, Hydrogenated Lecithin, Phenoxyethanol, Lecithin, Sodium Chloride, Alcohol, BHT, Disodium EDTA.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje:

14 x 2ml dermokozmetičkog gustog gela

14 x 2ml hranjivog filma

2 x precizna aplikatora

005680011730

Pregled

Ocena 

Isidora

Bas sam iznenadjena jer sam mislila da ce biti samo na dva -tri dana. Odlican!

Napišite vaš komentar

Fillerina 12HA Intenzivni tretman (Grade 5)

Fillerina je jedinstvena alternativa hijaluronskim mikroinjekcijama i takođe je idealna za održavanje kože nakon tretmana injekcijama na licu. Dermokozmetički neinvazivni filer tretman za kućnu upotrebu. Efekat punoće sa 12 hijaluronskih kiselina sa različitim molekulskim masama. Efekat zgušnjavanja sa 3 kolagena i 2 elastina. Za depresije kože (starosne bore i linije ekspersije), za volume jagodica i usana. Pomaže učvršćivanju struktura kože kao što su kolagena vlakna, elastična vlakna i ekstracelularni matriks.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje