Delovanje:
Hipp dečiji toalet papir natopljen je veoma blagim losionom za čišćenje bez parfema. Sa 99% vode za optimalnu toleranciju kože. Zbog toga je idealan i za čišćenje kože sklone neurodermitisu. Listići Hipp vlažnog toalet papira se lako mogu baciti u toalet, jer se zaista rastvaraju u vodi. Ovo omogućava jedinstven novi kvalitet tkanine. Pored toga, maramice su napravljene od 100% prirodnih sirovina i biorazgradive su. Poklopac na pakovanju je prilagođen deci i promoviše nezavisnost vašeg deteta, dok je ujedno i higijenski.

 

Razvijeno da smanjuje rizik od nastajanja alergija. pH neutralan. Bez mirisa, eteričnih ulja, hlora, parafinskih ulja, alkohola, sapuna i bez umetnih boja.

 

Način upotrebe:
Otvorite zaštitni poklopac, uzmite onoliko listića koliko vam je potrebno, a nakon upotrebe zatvorite poklopac kako biste sprečili isušivanje. Vlažni toalet papir služi samo za spoljnu upotrebu. Ukoliko dođe u kontakt sa očima, odmah ih isperite čistom vodom.

 

Sastav:
Aqua, Caprylyl / Capryl Glucoside, Citric Acid, Sodium Citrate, Sodium Benzonate.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 50 listića

005680010062

Pregled

Napišite vaš komentar

Babysanft vlažni toalet papir 50 listića

Hipp vlažni toalet papir je od prirodnih materijala, biorazradiv i natopljen vrlo blagim losionom za čišćenje koji je bez parfema.

Napišite vaš komentar

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje