Delovanje:
Vlažni toalet papir bez mirisa, neutralne pH vrednosti. Bez veštačkih boja. Pogodno za odrasle i decu. Moguće ga je odlagati u WC šolju (bacajte maksimalno 3 maramice odjednom). Biorazgradiv, ne sadrži plastiku.

 

Način upotrebe:
Otvorite zaštitinu foliju, uzmite onoliko listova koliko vam je potrebno, a nakon upotrebe zatvorite foliju da sprečite isušivanje. Vlažni toalet papir služi samo za spoljnu upotrebu. Ukoliko dođe u kontakt sa očima, odmah ih isperite čistom vodom.

 

Sastav:
Aqua, Propanediol, Glycerin, Tocopherol, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Citric Acid, Sodium Citrate.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 42 komada

005680010061

Pregled

Napišite vaš komentar

Kids vlažni toaletni papir 42 listića

Vlažni toalet papir za dodatni osećaj čistoće i svežine. Čisti bolje od običnog toalet papira (koji se upotrebljava samostalno) uključujući i bakterije i druge ostatke. Pogodno za odrasle i decu.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje