Delovanje:
Gengigel hidrogelni rastvor za ispiranje usta održava desni zdravim, namenjen je za redovnu, svakodnevnu upotrebu, umiruje desni nakon pranja zuba četkicom. Pruža efikasnu pomoć za upaljene, desni koje krvare i otečene desni, afte i druge ranice u ustima, oštećene i nadražene desni.

 

Način upotrebe:
U priloženu mericu sipajte 20ml rastvora za ispiranje usta, 1 do 2 minute ispirajte njime usnu duplju pa ispljunite. Hidrogelni rastvor za ispiranje usta je spreman za upotrebu i ne treba ga razređivati. Gengigel hidrogelni rastvor za ispiranje usta možete upotrebljavati preventivno kao deo svakodnevne higijene usne duplje od 2 do 3 puta na dan. Kod bolesti desni usnu duplju treba ispirati 3 do 5 puta na dan barem 3 do 4 nedelje, odnosno dok ne nestanu svi simptomi parodontalne bolesti.

 

Sastav:
0,025% HIJALURONSKA KISELINA, KSILITOL, ALKOHOL, POMOĆNE SUPSTANCE.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 150ml

11007125

Pregled

Napišite vaš komentar

Gengigel hidrogelni rastvor 150ml

Gengigel hidrogelni rastvor za ispiranje usta sadrži hijaluronsku kiselinu i pogodan je za očuvanje zdravlja u usnoj duplji. Zbog toga se preporučuje njegova upotreba kao deo svakodnevne higijene usne duplje. Efikasan, praktičan i siguran rastvor za ispiranje usta deluje ravnomerno na čitavoj površini usne sluzokože.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje