Delovanje:
SPF 15 pomaže u sprečavanju stvaranja bora izazvanog suncem, za zdrav i mlađi izgled lica. Nanositi svakodnevno na područje lica i vrata. Kompatibilnost sa kožom dermatološki odobrena. Za bolje rezultate kombinujte sa Nive Men proizvodima.

 

Prednosti:

- vidno smanjuje duboke bore

- efikasno učvršćuje kožu

- pruža duboku vlagu i revitalizira

- jača elastičnost kože

- SPF 15 pomaže u sprečavanju stvaranja bora izazvanog suncem

 

Način upotrebe:
Nanesite kremu na čistu kožu lica i vrata. Izbegavajte kontakt s očima.

 

Sastav:
Aqua, Glycerin, Isopropyl Palmitate, Tapioca Starch, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Alcohol, Ethylhexyl Cocoate, Hydrogenated Coco-Glycerides, Octocrylene, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Sodium Hyaluronate, Creatine, 1-Methylhydantoin-2-Imide, Sodium Hydroxide, Ethylhexylglycerin, Carbomer, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Trisodium EDTA, Phenoxyethanol, Piroctone Olamine, Linalool, Limonene, Coumarin, Parfum.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 50ml

005680011261

Pregled

Napišite vaš komentar

Anti-Age Hyaluron Face Moisturizing Cream 50ml

Nivea Men Anti-Age Hyaluron SPF15 hidratantna krema za lice sa hijaluronskom kiselinom odličan je proizvod za negu muškog lica za zdravu i mlađu kožu. Trenutno se upija u kožu lica, a nelepljiva formula vidno smanjuje duboke bore i efikasno učvršćuje kožu, istovremeno pružajući duboku vlagu i jačajući elastičnost kože.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje