Delovanje:
Celulit nastaje kao posledica poremećaja mikrocirkulacije potkožnog tkiva, usled dugoročnog nagomilavanja masnoća i toksina. Dolazi do slabljenja vezivnog tkiva i vremenom se stvaraju deformiteti kože koji podsećaju na pomorandžinu koru. Najćešći faktori koji ga izazivaju su: nepravilna ishrana, stres, pušenje, konzumiranje alkohola, nedostatak fizičke aktivnosti i tesna odeća. Mesta gde se celulit najčešće javlja su: butine, listovi, sedalni region, stomak i donji deo leđa.

 

Pojava i razvoj celulita prolazi kroz nekoliko faza:
- najpre je neprimetan na prvi pogled i vidi se samo kada se prstima zategne koža, i to u obliku malih kvržica i udubljenja
- u sledećoj fazi masne ćelije prave vidljiva ispupčenja primetna i be stezanja kože, koja je već postala opuštenija
- sa daljim napredovanjem, koža je izgubila elastičnost i potpuno primila izgled pomorandžine kore. U potkožnom tkivu prisutno je više kvržica koje mogu biti čak i bolne na dodir.

 

Način primene:
Thiomucase Forte krem se nanosi na čistu i suvu kožu dva puta dnevno. Preporučuje se korišćenje Thiomucase Forte kreme posle tuširanja toplom vodom radi boljeg prodiranja aktivnih materija kroz kožu. Pre i posle upotrebe oprati ruke. Proizvod je namenjen samo za spoljašnju upotrebu. Ne treba ga primenjivati na inficirana mesta na koži. Izbegavati kontakt sa očima. U slučaju alergijske reakciju prekinuti dalju primenu preparata.

 

Sastav:
AQUA, PETROLATUM, PROPYLENE GLYCOL, CETYL ALCHOL, STEARYL ALCOHOL, SODIUM LAURYL SULFATE, MUCOPLYSACCAHARIDASE, IMIDAZOLIDINYL UREA, DISODIUM EDTA, PARFUM

  

Pakovanje: krema 100g

11017329

Pregled

Napišite vaš komentar

Thiomucase Forte anticelulit krem 100g

Enzim mukopolisaharidaza aktivira mukopolisaharide u masnim ćelijama i razmekšava kolagen vezivnog tkiva. Tkvio postaje propustljivije za tečnost, pa se omogućava oticanje viška tečnosti, lakše razlaganje masnoće i eliminacija celulita.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje