Delovanje:
Ovaj gel jedinstven je na našem tržištu jer sadrži efikasan enzim koji svojim dubinskim i dugotrajnim delovanjem sprečava pojavu celulita i eliminiše već postojeći. Thiomucase gel poboljšava razmenu materija u potkožnom tkivu i smanjuje masne naslage, povećava elastičnost i tonus kože čineći je zategnutijom, nežnijom i lepšom. Ovaj gel se jednostavno koristi, lako se upija, neguje i hidrira kožu.
Thiomucase gel je jedinstven medicinski anticelulit proizvod koji sadrži enzim mukopolisaharidazu, čije je delovanje dokazano u kliničkoj praksi. Thiomucase
Gel ispoljava svoju funkciju delujući na osnovnu supstancu vezivnog tkiva i razmekšavajući kolagen vezivnog tkiva. Tkivo postaje propustljivije za tečnost i omogućava se lakša mobilizacija masti iz rezervi, kao i njihovo sagorevanje.

 

Način primene:
Nanosi se 2 do 3 puta dnevno (najbolje ujutru i uveče) kružnim, masirajućim pokretima na kožu. Preporučuje se kod svih oblika celulita i kod posledica flebitisa, hipertrofičkih ožiljaka i hematoma.

 

Sastav:
Aktivna komponenta: mukopolisaharidaza (100 g gela sadrži 5000 TJ mukopolisaharidaze)

 

Pakovanje: 200ml

11003620

Pregled

Napišite vaš komentar

Thiomucase anticelulit gel 200ml

Thiomucase gel kao aktivnu komponentu sadrži enzim mukopolisaharidaze, koji sprečava pojavu i dalje vidljivu reakciju postojećeg celulita. Povećava razmenu materija u potkožnom tkivu i prevenira stvaranje masnih naslaga. Kontinuiranom upotrebom Thiomucase gela značajno se smanjuje obim bedara, butina i struka, a koža postaje zategnutija, nežnija i lepša. 

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje