Delovanje:
Od Collistara nova granica u dermokozmetičkim istraživanjima u borbi protiv mrlja od celulita. Collistar je dugo bio na vrhuncu kozmetičkih istraživanja i, nakon neverovatnog uspeha linije za lice Pure Actives, formulisao je poseban tretman za telo koji kombinuje dva najefikasnija anticelulit aktivna sastojka u jednodoznim želatinskim kapsulama koje garantuju veoma efikasan , izuzetno čist proizvod. Rezultat su ove anticelulitne kapsule, koje kombinuju svojstva sagorevanja masti kofeina sa drenažnim kapacitetom escina za šok tretman protiv fleka izazvanih celulitom.

 

Proizvedene zahvaljujući najnaprednijim tehnologijama, jednodozne kapsule, koje je napravio Collistar pionir u kozmetičkom sektoru, sadrže optimalnu dozu kofeina i escina u njihovim najčistijim oblicima, bez vode i konzervansa, i čuvaju ih netaknutima dok se ne koriste. Čiste formule - ne sadrže vodu, konzervanse, mirise, alkohol ili boje.

 

Koristite ih ukoliko tražite šok tretman za tvrdoglavi, očvrsli celulit. Koristite jednu kapsulu dnevno, ujutru ili uveče, 14 dana pre početka anticelulitnog tretmana ili kad god vam je potrebno tokom godine kao intenzivan tretman.

 

Način upotrebe:
Pogodne za sve vrste celulita, čak i za veoma ukorenjeni i uporni celulit. Kapsule su efikasne same ili u kombinaciji sa drugim anticelulitnim tretmanima. U skladu sa individualnim zahtevima mogu se koristiti kao inicijalni šok tretman pre drugih proizvoda, ili naizmenično, ujutro ili uveče, sa drugim anticelulitnim tretmanom. Takođe mogu se koristiti naizmenično danima/nedeljama sa drugim anticelulitnim tretmanom. Okrenite vrh kapsule i nanesite sadržaj pokretom nagore, umasirajući u kožu od članaka prema zadnjici. Samo za spoljnu upotrebu. Kapsule nisu za gutanje.

 

Sastav:
CYCLOPENTASILOXANE, ETHYLHEXYL PALMITATE, DIMETHICONOL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, LECITHIN, COFFEA ARABICA SEED OIL, ESCIN, TRIMETHYLCYCLOHEXYL BUTYLCARBAMATE, BHT, VITIS VINIFERA FRUIT EXTRACT.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 4ml x 14 kapsula

005680011694

Pregled

Napišite vaš komentar

Anticellulite Capsules Caffeine + Escina Shock Treatment 4ml x 14 kapsula

Šok tretman za celulit i pojavu narandžine kore na koži tela. Savršeno za profesionalnu masažu. Efikasan samostalno ili u kombinaciji sa drugim anticelulitnim proizvodima/preparatima za mršavljenje.

Napišite vaš komentar

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje