Delovanje:
Curaprox putni set sadrži izuzetnu i kompaktnu putnu četkicu za zube, pastu za zube [BE YOU.] 10ml za nežno prirodno izbeljivanje zuba koja je svežeg ukusa, kao i dve interdentalne četkice sa priručnim držačem. Nema kompromisa kada je oralno zdravlje u pitanju. Curaprox putni set je prilagođen koferu, ručnom prtljagu ili džepu.

 

Dimenzije ovog živahnog, elegantnog putnog seta (kutijice) su samo 9.5cm x 6cm.

 

Sadržaj putnog seta:

- putna kutijica žute boje

- putna četkica za zube CS 5460 koja je neumoljiva u borbi protiv naslaga, nežno čuva zube i desni

- Curaprox [BE YOU.] 10ml pasta za zube sa kupinom i sladićem, koja štiti i neguje zube i desni, nežno i efikasno beli zube

- CPS prime interdentalne četkice veličine 07 (crvena) i 09 (žuta) za efikasno čišćenje interdentalnih prostora

 

Curaprox putni set sadrži malu pastu za zube [BE YOU.] veličine 10ml. Probudite senzualnost vašeg ukusa sa divnom kupinom i raskošnim sladićem uz opuštajuću svežinu mentola. Pasta za zube Curaprox [BE YOU.] sa ukusom kupine i sladića sadrži prirodne sastojke i biljke koje podržavaju prirodnu zaštitu zuba i desni i pomažu potpunoj oralnoj higijeni: štite od karijesa, garantuju svež dah, pomažu kod osetljivosti zuba, ne stvaraju afte, promovišu prirodno delovanje pljuvačke, sprečavaju stvaranje naslaga i neguju desni.

 

Prednosti paste za zube:

- granule mentola za dugotrajnu svežinu

- 950 ppm natrijum fluorida za otporniju zubnu gleđ

- enzimi za jačanje prirodne zaštitne uloge pljuvačke

- ekstrakti biljaka za protivupalno dejstvo

- ehinacea, đavolja kandža i azijski penivort

- vitamin B5 za dodatnu zaštitu desni

- bez NLS-a, bez triklosana, bez mikroplastike

- nizak nivo RDA, od oko 50, tako da je pasta za zube nežna za gleđ

 

Bezbedan i efikasan način do beljih zuba.

 

Prirodni enzim glukoza oksidaza pretvara šećer u ustima u prirodni vodonik-peroksid i delimično u kiseonik, koji obezbeđuje prirodno izbeljivanje zuba. Optički izbeljivač Prestige Sparkling Blue® na zubima stvara nevidljivi filter koji odbija žutu boju i čini zube beljim. Hidroksilapatit remineralizuje zube, popunjava udubljenja u zubnoj gleđi i smanjuje mogućnost osetljivosti zuba.

 

Način upotrebe:
Za svakodnevnu upotrebu.

 

Sastav:
PASTA ZA ZUBE: AQUA, GLYCERIN, HYDRATED SILICA, SORBITOL, XYLITOL, PANTHENOL, AROMA, LAURYL GLUCOSIDE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, XANTHAN GUM, GLUCOSE, MICROCRYSTALLINE CELLULOSE, HYDROXYAPATITE (NANO), GLUCOSE OXIDASE, ZEA MAYS STARCH, MICA, SUCRALOSE, SODIUM MONOFLUOROPHO SPHATE, CITRIC ACID, ECHINACEA PURPUREA ROOT EXTRACT, TITANIUM DIOXIDE, SODIUM CHLORIDE, MANNITOL, SODIUM BISULFITE, SODIUM HYDROXIDE, CALCIUM CARBONATE, CENTELLA ASIATICA EXTRACT, CITRUS BIOFLAVONOID COMPLEX, CETYL ALCOHOL, HARPAGOPHYTUM PROCUMBENS ROOT EXTRACT, TIN OXIDE, SILICA, MENTHOL, POLYLYSINE, D-LIMONENE, LINALOOL, ANISE ALCOHOL, GERANIOL, EUGENOL, CI 77007. POGODNO ZA VEGANE.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje:

Curaprox putna kutijica žute boje, 1 komad

Curaprox putna četkica za zube CS 5460, 1 komad

Curaprox [BE YOU.] pasta za zube kupina i sladić, 10ml

Curaprox CPS prime interdentalne četkice veličine 07 (crvena) i 09 (žuta)

005680012514

Pregled

Napišite vaš komentar

Putni set (žuti)

Curaprox putni set je jednostavan za korišćenje i lako prenosiv. Dimenzije odgovaraju svakoj putnoj torbi koferu ili džepu. Ovaj set sadrži putnu kutijicu u kojoj se nalaze sklopiva četkica za zube, mala pasta za zube i dve interdentalne četkice sa priručnim držačem.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje