Delovanje:
Četkica za zube ima 3 načina pranja: svakodnevno čišćenje, osetljivi zubi i nežni zubi (režim četkanja za neverovatno nežno iskustvo). Integrisani tajmer na dršci pomaže vam da četkate 2 minuta po preporuci stomatologa.

 

Način upotrebe:
Pokvasite glavu četkice i stavite na nju malo paste za zube. Usta isperite čistom vodom. Četkicu prvo naslonite na zube, pa je onda uključite pritiskom prekidača. Prilikom pranja, četkicu je potrebno samo blago pritisnuti uz zube. Ugrađeni tajmer od 2 minuta vam pomaže da zube perete koliko je preporučeno.

 

Sastav:
PUNJIVA ELEKTRIČNA ČETKICA. ČUVATI VAN DOMAŠAJA DECE.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 1 komad

005680013481

Pregled

Napišite vaš komentar

Vitality Pro (Black Onyx) električna četkica za zube

Oral-B Vitality Pro punjiva električna četkica za zube nudi klinički dokazano superiorno čišćenje u poređenju sa običnom ručnom četkicom za zube.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje