Delovanje:
Pametni senzor pritiska vam pomaže da sprečite preteško četkanje da biste zaštitili desni i gleđ. 3D praćenje zuba i AI prepoznavanje koriste interaktivni displej u boji kako bi vas vodili do najboljeg čišćenja svih delova usta. Ugrađen je 2-minutni kvadrantni tajmer koji pulsira svakih 30 sekundi, osiguravajući potpuno čišćenje. Glatki sistem magnetnog pogona bez trenja prenosi energiju na vrhove čekinja za čistoću koja zadivljuje.

 

 

Prednosti proizvoda:

- 7 pametnih režima za personalizovano četkanje: dnevno čišćenje, izbeljivanje, nega desni, osetljivo, intenzivno, super osetljivo i čišćenje jezika

- interaktivni displej u boji za treniranje u realnom vremenu

- AI praćenje sa 3D praćenjem zuba mapira površinu svakog zuba, obezbeđujući potpuno čišćenje

- kompatibilan sa Oral-B iO zamenskim glavama četkice

- povezuje se sa aplikacijom Oral-B koristeći Bluetooth kako bi vam pomogao da pratite svoje navike četkanja

 

Način upotrebe:
Pokvasite glavu četkice i stavite na nju malo paste za zube. Usta isperite čistom vodom. Četkicu prvo naslonite na zube, pa je onda uključite pritiskom prekidača. Prilikom pranja, četkicu je potrebno samo blago pritisnuti uz zube. Zamenite svoje zamenske glave četkice Oral-B iO serije svaka 3 meseca za najbolje rezultate.

 

Sastav:
PUNJIVA ELEKTRIČNA ČETKICA. ČUVATI VAN DOMAŠAJA DECE.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 1 komad

005680013483

Pregled

Napišite vaš komentar

iO™ Series 5 (Black Onyx) električna četkica za zube

Punjiva četkica za zube Oral-B iO serije kombinuje moćne, ali nežne mikro-vibracije sa Oral-B jedinstvenim dizajnom okrugle glave četkice inspirisanom za profesionalni osećaj čistoće svakog dana.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje