Delovanje:
Stvoren u Italiji, Marvis je napravio revoluciju i dodao preko potreban dodir luksuza konceptu paste za zube i čišćenje zuba. Marvisova četkica za zube je najnoviji moderni dodatak za kupatilo koji je lansiran, sa svojim dugim crnim vlaknima i ručkom, savršen je dodatak svakom minimalističkom kupatilu.

 

Sa čekinjama srednje čvrstine i čvrstom akrilnom drškom, Marvisova četkica za zube crna (srednja) efikasno radi na čišćenju vaših zuba pastom za zube. Marvis četkica za zube, sa svojim minimalističkim stilom, dizajnirana je da se koristi sa Marvis pastama za zube. Napravljena je sa elegantnom crnom drškom sa srednjim čekinjama i dolazi sa prozirnom plastičnom zaštitnom kapicom, koja je idealna za upotrebu prilikom putovanja, a kako bi se zaštitile čekinje.

 

Prednosti proizvoda:

- najlonske čekinje srednje čvrstine

- crna akrilna ručka

- pomaže u uklanjanju plaka i kamenca

- lagan, izdržljiv materijal

- uključuje zaštitnu kapicu za čekinje

 

Način upotrebe:
Počnite sa spoljašnjim i unutrašnjim površinama i četkajte pod uglom od 45 stepeni kratkim potezima do pola zuba prema liniji desni. Obavezno dohvatite zadnje zube. Pređite na površine za žvakanje. Držite četkicu ravno i četkajte napred-nazad duž ovih površina. Kada dođete do unutrašnjih površina prednjih zuba, nagnite četkicu vertikalno i koristite nežne poteze nagore-nadole vrhom četkice. Obavezno četkajte nežno duž linije desni. Očetkajte jezik zamašnim pokretima unazad prema napred da biste uklonili čestice hrane i pomogli u uklanjanju bakterija koje izazivaju miris kako biste osvežili dah. Zamenite četkicu za zube novom na svaka tri meseca.

 

Sastav:
BLACK ACRYLIC HANDLE, NYLON BRISTLES.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 1 komad

005680013901

Pregled

Napišite vaš komentar

Toothbrush Black (Medium) crna četkica za zube

Osetite četkicu za zube sa mekim vlaknima koja je veoma nežna za vaše desni i zube tokom pranja. Crna boja daje mu lep minimalistički stil koji i dalje izgleda malo drugačije od uobičajenog. Marvis je brend čiji se proizvodi prodaju kupcima koji su svesni dizajna širom sveta i mogu se naći u kupatilima luksuznih hotela kao što su Hotel Boveri u Njujorku i Mama Shelter u Parizu.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje