Delovanje:
Dašak mora i delikatan dodir hladne nane uvući će vas u okean svežine. Ova osvežavajuća kremasta pasta za zube u vodenoj menti pomaže u izbeljivanju i zaštiti zuba dok osvežava dah tokom celog dana.

 

Način upotrebe:
Istisnite pastu iz tube u količini veličine graška na četkicu za zube. Pokvasite malo vodom, a potom četkajte zube i isperite usta. Četkajte dva puta dnevno najmanje dva minuta svaki put. Zamenite četkicu za zube svaka 2-3 meseca.

 

Sastav:
GLYCERIN, AQUA (WATER / EAU), \AROMA (FLAVOR), CELLULOSE GUM, TITANIUM DIOXIDE, XYLITOL, SODIUM LAURYL SULFATE, SODIUM SACCHARIN, SODIUM FLUORIDE, ALUMINUM HYDROXIDE, SILICA, CITRIC ACID, HYDROXYCITRONELLAL, FARNESOL, SODIUM CITRATE.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 85ml

005680013902

Pregled

Napišite vaš komentar

Aquatic Mint pasta za zube 85ml

Povetarac mora. Kristalno čista voda i delikatna svežina hladne nane. Čist, živahan talas. Sve ovo spakovano u tubi paste za zube. Marvis je brend čiji se proizvodi prodaju kupcima koji su svesni dizajna širom sveta i mogu se naći u kupatilima luksuznih hotela kao što su Hotel Boveri u Njujorku i Mama Shelter u Parizu.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje