Delovanje:
Fluorid održava zdravu zubnu gleđ, dok ulje mente osvežava dah. Zubni plak se efikasno uklanja i desni se neguju. Marvis pasta za zube od mente anisa je novi dodatak standardnom asortimanu koji kombinuje zagrevajući ukus zvezdastog anisa u neverovatno kremastu pastu za zube od mente koja ostavlja živu, dugotrajnu svežinu.

 

Smanjuje promenu boje zuba. Oštar ukus daje dugotrajan prijatan osećaj u ustima. Formula pomaže u sprečavanju karijesa, bori se protiv kamenca i plaka, i održava dah svežim tokom celog dana. Luksuzno oblikovana tuba.

 

Način upotrebe:
Istisnite pastu iz tube u količini veličine graška na četkicu za zube. Pokvasite malo vodom, a potom četkajte zube i isperite usta. Četkajte dva puta dnevno najmanje dva minuta svaki put. Zamenite četkicu za zube svaka 2-3 meseca.

 

Sastav:
Glycerin, Aluminum Hydroxide, Aqua / Eau / Water, Silica, Aroma, Cellulose gum, Titanium Dioxide (ci77891), Xylitol, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Saccharin, Sodium Fluoride, Citric Acid, Sodium Citrate, Limonene.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 85ml

005680011656

Pregled

Napišite vaš komentar

Anise Mint pasta za zube 85ml

Marvis pasta za zube od mente anisa prožeta je ukusno začinjenim zvezdastim anisom i eksplozivnom svežinom peperminta.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje