• Novo
    Marvis Jasmin Mint pasta za zube 85ml | apothecary.rs

Delovanje:
Marvis Jasmin Mint nudi bogat i osvežavajući poljubac nane sa iznenađujućom magijom cvetne note jasmina ostavljajući slatku i damsku aromu. Ima za cilj uklanjanje plaka i kamenca za blistav beli osmeh.

 

Način upotrebe:
Istisnite pastu iz tube u količini veličine graška na četkicu za zube. Pokvasite malo vodom, a potom četkajte zube i isperite usta. Četkajte dva puta dnevno najmanje dva minuta svaki put. Zamenite četkicu za zube svaka 2-3 meseca.

 

Sastav:
GLYCERIN, AQUA (WATER / EAU), \AROMA (FLAVOR), CELLULOSE GUM, TITANIUM DIOXIDE, XYLITOL, SODIUM LAURYL SULFATE, SODIUM SACCHARIN, SODIUM FLUORIDE, ALUMINUM HYDROXIDE, SILICA, CITRIC ACID, HYDROXYCITRONELLAL, FARNESOL, SODIUM CITRATE.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 85ml

005680013903

Pregled

Napišite vaš komentar

Jasmin Mint pasta za zube 85ml

Zadovoljstvo neobičnog. Uzbuđenje nepoznatog. Cvetne note jasmina iznenađuju mentu. Oni izazivaju čula, umnožavaju ih, osvežavaju. Marvis je brend čiji se proizvodi prodaju kupcima koji su svesni dizajna širom sveta i mogu se naći u kupatilima luksuznih hotela kao što su Hotel Boveri u Njujorku i Mama Shelter u Parizu.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje