• Novo
    Marvis Cinnamon Mint pasta za zube 85ml | apothecary.rs

Delovanje:
Osvežavajuća, kremasta pasta za zube sa ukusom cimeta i nane koja izbeljuje i štiti zube dok ujedno osvežava dah. Egzotična slatkoća cimeta je pojačana revitalizirajućim ukusom mente u ovoj iznenađujućoj aromi. Ova originalna Marvis formula izbeljuje i štiti zube, osvežava dah i pomaže u sprečavanju karijesa, kamenca i plaka. Pruža dugotrajan, predivan ukus sa blagim osećajem peckanja i dolazi u prepoznatljivoj tubi vrednoj prikaza koja čini savršen dodatak za kupatilo. Malo pakovanje idealno je putovanje.

 

Način upotrebe:
Istisnite pastu iz tube u količini veličine graška na četkicu za zube. Pokvasite malo vodom, a potom četkajte zube i isperite usta. Četkajte dva puta dnevno najmanje dva minuta svaki put. Zamenite četkicu za zube svaka 2-3 meseca.

 

Sastav:
Glycerin, Aluminum Hydroxide, Water, Silica, Aroma (Flavor), Cellulose Gum, Titanium Dioxide, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Saccharin, Sodium Citrate, Citric Acid, Eugenol, Limonene, Cinnamal, Cinnamyl Alcohol, Benzyl Alcohol.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 25ml

005680013904

Pregled

Napišite vaš komentar

Cinnamon Mint pasta za zube 85ml

Osvežavajuća, kremasta pasta za zube sa ukusom cimeta i nane koja izbeljuje i štiti zube dok ujedno osvežava dah.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje