Delovanje:
Pasta za zube Curaprox Enzycal 1450 ne sadrži agresivno sredstvo za stvaranje pene, natrijum lauril sulfat (NLS), koji se nalazi u većini pasti za zube. Zato je kod upotrebe ove paste sluzokoža usta zaštićena od iritacija i bilo kakvih nadražaja koji bi mogli dovesti do razvoja afti.

 

Pasta za zube Curaprox Enzycal 1450 sadrži tri enzima, koji potstiču prirodnu zaštitnu funkciju pljuvačke: laktoperoksidazu, glukooksidazu i amiloglukozidazu. Ti enzimi se već nalaze u pljuvačci, gde stabilizuju i bitno jačaju antibakterijsku i remineralizacijsku funkciju pljuvačke - zaustavljaju rast bakterija i povećavaju prirodnu ravnotežu bakterijske flore u ustima. Sprečavaju i osećaj suvoće u ustima.

 

Pasta ima blag ukus i sadrži ulje mente. Mogu je koristiti deca iznad 12. godine starosti. Pasta za zube Curparox Enzycal 1450 sadrži 1450 ppm natrijum fluorida za jaču zaštitu od nastanka karijesa.

 

Prednosti paste za zube Curaprox Enzycal 1450:

- ne sadrži sredstvo za penjenje NLS (smanjuje rizik od pojave afti)

- dodatni enzimi pružaju dodatnu zaštitu od nastanka karijesa

- nisko abrazivna zubna pasta, nežna prema gledji

- nizak sadržaj mentola

 

Način primene:
Nanesite zubnu pastu na četkicu veličine zrna graška. Za optimalan učinak upotrebljavajte pastu za zube uz četkicu za zube Curaprox CS 5460 Ultra Soft. Ne ispirite usta nakon upotrebe.

 

Sastav:
Aqua, Hydrated Silica, Sorbitol, Glycerin, Steareth-30, Chondrus Crispus Extract, Aroma, Titanium Dioxide, Disodium Phosphate, Sodium Fluoride, Citric Acid, Sodium Benzoate, Sodium Saccharin, Potassium Thiocyanate, Lactoperoxidase, Glucode Oxidase, Amyloglucosidase.

 

Pakovanje: 75ml

11018522

Pregled

Napišite vaš komentar

Enzycal 1450 pasta za zube 75ml

Nežna i jaka - pasta za zube koja ne šteti, a sadrži enzime koji potstiču prirodnu zaštitu

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje